"The Case Of The Cross-Dressing Carp" - wielbiciele GSR - będzie się dziać!!! :)
właśnie o tym pisałam w temacie " z sarą czy bez sary" już nie mogę się doczekać efektów i oczywiście odpowiedzi sary na propozycję grissoma
Jedyna sensowna odpowiedź Sary to TAK TAK TAK :). Jeżeli jakimś cudem miałaby być inna to teleportuje się na plan wcisne przed kamerę i sama powiem TAK :P Musieliby wymyślić kawał niezłej historii żeby utwierdzić mnie w przekonaniu, że osoba ścigająca kogoś przez 7 lat może odmówić. Tak czy siak odcinek powinien być całkiem dobry. W 2 odcinku "sprawy" jakoś mnie nie zainteresowały, w 3 już lepiej (powrót mrocznego klimatu), a teraz sądząc z opisów będzie jeszcze lepiej.
:DDDDDD Eh nie musiałam się wciskać :P Ogólnie co do odcinka muszę przynać że odczuwam powrót "good old CSI".
No i mamy 'tak', w planach odejście Jorji, ale i powrót :) Odcinek fajny, klimacik Las Vegas w pełni :)
http://www.csifanatic.com/2007/10/18/csi-vegas-jorja-coming-back/#more-1621
najgorsze jest pilnowanie, by nie przeczytać gdzieś spoilera zanim nie zobaczę odcnika, czuję się jak fanka telenoweli :)
ja mam podobnie ale jestem pewna że nie tylko my tak mamy ale duża większość osób ( jeśli nie wszyscy ) chciałaby wiedzieć co będzie z Sarą i resztą ekipy czy Sara odejdzie na stałe czy tylko na kilka odcinków tak jak to było z Gilem w 7 sezonie