PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95626}

CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas

CSI: Crime Scene Investigation
2000 - 2015
7,2 44 tys. ocen
7,2 10 1 44424
7,1 7 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas

nie ukrywajmy - serial dla nastolatków, co rozsądniejsi rozwiążą 'zagadki' w połowie odcinka lub nawet szybciej

użytkownik usunięty
Analog

Ja bym powiedział, że ogólnie serial jest nudny. Oglądałem jeden odcinek to tylko coś tam badają badają i pod koniec coś wynika. Beznadzieja!!!

ocenił(a) serial na 10

Bo w tym serialu poznaje się techniki badania poszlak i docierania do prawdy. Jeśli ci sie nie podoba badz nie umisz go zrozumiec to poogladaj sobie "Klan"

ocenił(a) serial na 9

No cóż, ja to ogądam bo to jeden z nielicznych,jeśli nie jedyny serial, który potrafi mnie zainteresować. Teraz w TV serwują nam powtórki serili typu:
"M jak ..." czy "Klan", więc to na ich tle wygląda przekonująco i ciekawie.
Nie twierdzę,że serial ma same zalety,ale na wady wobec dosyć wartkiej akcji przymykam oko. A co do sprzętu pokazywanego w serilu..........
No, cóż.... Czytałam kiedyś wywiad z konsultantem z dziedziny "techniki kryminalnej" tego serialu i powiedział,że choć nie ma tam czegoś nieprawdopodobnego to:
Policja ania eksperci kryminalni w realu nie mają takiego sprzętu(bo niby z czego)
a po drugie eksperci badający ślady mają znikomy wpływ na śledztwo, przesłuchiawania śwadków czy aresztowania podejrzanych.
No, na tym koniec. Temat wyczerpany.

Analog

Wg mnie serial fajny. Faktycznie zagadki w rodzaju kto zabił czy coś, można rozwiązać w mgnieniu oka, ale akurat ja nie oglądam go dla tych niby "zagadek". Natomiast sposoby badania śladów i wykorzystanie różnych technik do tego przydatnych są rewalacyjne, choć pewnie niektóre przesadzone.

użytkownik usunięty
mondoshawan

Zmienił zdanie co do tego serialu. Jest dobry!

użytkownik usunięty
mondoshawan

zmieniłem zdanie co do tego serialu jest dobry