PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95626}

CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas

CSI: Crime Scene Investigation
2000 - 2015
7,2 44 tys. ocen
7,2 10 1 44432
7,1 7 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas

Pytanie

ocenił(a) serial na 8

Czy rozwiązano już sprawę tego mordercy co przebierał się w lateksowy czarny kostium, najpierw napadał na ludzi i to było ostrzeżenie, a po jakimś czasie zabijał, i poruszał się tak dziwnie (zastanawiam się czy nie przegapiłam jakiegoś odcinka). Z góry dziękuje za odpowiedzi.

dawiola

Sqweegela nie rozwiązano. Sam czekam na ten odcinek, ale chyba się nie doczekamy, bo to jest postać z książki Zuikera Level26 i chyba służyła tylko by promować książkę,

ocenił(a) serial na 9
adamo001

a ja czytałem że Sqweegel ma się pojawić jeszcze, ale zaznaczam, że to tylko plotki były.

hbk06_qbas

No ja czytałem na csi.wiki ale kurczę, mogliby chociaż jeden odcinek w 13 sezonie zrobić o nim.

adamo001

Też gdzieś czytałam, że będzie odcinek ze Sqweegel'em( czy jak tam się pisze). I mam nadzieję, że taki odcinek powstanie. Odcinek z tym mordercą jest jednym z moich ulubionych odcinków. ;)

olka1206

Sposób w jaki się poruszał był świetny. Na wiki csi nie ma nic wspomnianego o odcinku. Możliwe że było to tylko z powód książki by ją wypromować. Ale na yt są cyber-bridge, tyle że jest biały.

ocenił(a) serial na 9
olka1206

ja czytałem, chyba nawet tu na FW że miałbyc w 12 sezonie i mieli go złapac. jak wiemy takowy sie skończył. aczkolwiek po flash-backu do 8 sezonu w ostatnim odcinku, może w 13 sezonie powrócą do sprawy.