PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95626}

CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas

CSI: Crime Scene Investigation
2000 - 2015
7,2 44 tys. ocen
7,2 10 1 44415
7,1 7 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas

wg. csifiles Sara ma sie pojawić w premierowym odc. 9 sezonu,
w 9 pojawi się też Gary Dourdan i sceny z jego udziałem nie będą miały formy flashbacków

ocenił(a) serial na 10
cureaholic

Sara wraca, Warrick ożywa - co to ma być - "Moda na sukces"?

ocenił(a) serial na 8
capri

świt żywych trupów:P
co do Sary to ok, wyjechała, załatwiła co miała załatwić i wraca ale jeśli to z Warrickiem okaże się prawdą to faktycznie przegięcie, jak już naprawdę nie mają co wymyślać niech lepiej skończą serial teraz póki jeszcze ma wysoką oglądalność

ocenił(a) serial na 10
cureaholic

Ciekawe skąd oni mają takie informacje...

To byłoby już całkiem bez sensu... niech oni się w końcu zdecydują czego chcą, bo racja w stronę "mody na sukces" to zmierza.

Nigdy nie darzyłam Sary jakąś specjalną sympatią, ale szkoda mi trochę było kiedy odchodziła. Teraz miałaby wrócić? Po co więc się jej pozbywali? Jeśli wróci to tylko żeby na zawsze wszystkich pożegnać na pogrzebie Warricka... Przepraszam bardzo, ale jakim cudem miałby on przeżyć? Będzie mi go bardzo brakować ale trudno, niech tylko nie robią z mojego ukochanego serialu jakiegoś science fiction...

Mam nadzieję, że wymyślą jakieś naprawdę genialne rozwiązanie... inaczej będę musiała po 8 latach przerzucić się na coś innego, a tego na prawdę nie chcę.

ocenił(a) serial na 8
cureaholic

w ogóle informacje są sprzeczne więc póki co nie można niczego brać na serio...znalazłam kolejne info
CSI: LAS VEGAS- EPISODE 9.01 FOR WARRICK

The team grieves for their fallen friend, also Sara returns when she hears the news. Unknown to the team the killer, the Undersheriff, investigates the murder. Also Ecklie hires a new CSI Bryce Adams (Lauren Lee Smith).

Airs: 25th September 2008

a to link do poprzedniego jakby ktoś był ciekaw:
http://www.csifiles.com/news/201007_01.shtml

ocenił(a) serial na 7
cureaholic

wygląda na to ze warrick został ostatecznie uśmiercony :(

http://www.csifiles.com/news/060608_01.shtml

Riley Adams (Lauren Lee Smith, originally Bryce Adams) joins the team, and a Peer Counselor named Patricia Martin comes to the lab to help Warrick's former colleagues deal with his death.

Kurcze ciężko jest sie z tym pogodzić bo darzyłem sympatia tego aktora, ale jeśli go "wskrzeszą" to ten już kultowy dla mnie serial stanie sie gniotem jakich dzisiejszy filmowy świat jest pełny :(. Choć cały czas mam nadzieje ze jednak wymyśla jakieś sensowne rozwiązanie :)