I super że lecą dwa odcinki pod rząd w TV!!! Ale niech ktoś mi wyjaśni:
1. dlaczego w PONIEDZIAŁEK?!!
2. dlaczego o takiej godzinie!!! Dzisiaj to pierwszy odcinek zaczyna się o 0.55!!! (55 minut po północy), drugi odcinek będzie o 2 w nocy...
.................A ja mam zajęcia o 8......................
wiem i to jest właśnie najgorsze:/ Też mam na 8, ale nigdy nie zrezygnuję z KLV:)))
wiem i to jest właśnie najgorsze:/ Też mam na 8, ale nigdy nie zrezygnuję z KZLV:)))
ja sobie nagrywam ;) mam prawie 3 kasety zapełnione ;) pierwszej serii w ogóle nie mam , kilku odcinków z 2 tez nie, ale 3 mam jak na razie całą... i mam nadzieje, że TVP póści 4 serie całkiem szybko... bo ja już się nie moge niektórych odcinków doczekać ;)
Ta...a ja jestem na razie zmuszony zrezygnować z oglądania tego serialu :[. Normalnie do szkoły miałem na 9:45 ale teraz przez 3 tygodnie mam praktyki w hotelu, no a ci chcą, żeby jak najwczęsniej u nich był...czyli pobudka około 5 rano :|. Bu...6 odcinków mnie ominie ;(, a raczej 8 bo przez ten tydzień łazilem już do hotelu :(. Niec te dekle z TV zmienią tą pore! Niech te debilne klany i m jak coś tam puszczają o 2 w nocy a ten serial o 18 :].
Ja mam na 8. Ale wyracowałam sobie system:
Nastawiam sobie budzik w telefonie ide spać, budze sie o wyznaczonej porze, oglądam i ide znowu spać ;-).
Mam o tyle dobrze, że mam telewizor w pokoju więc nie musze sie snuć po domu i budzić wszystkich ;-)
Ale fakt TVP 2 powinna zmienić pore nadawania bo to troche meczące i pozatym duzo ludzi chciało by to oglądać a nie mogą bo np. o 20 albo chocią 21 lecą jakieś M jak miłości i inni beznadziejni fryzjerzy.
Pozdrawiam
P.S Wie ktoś moze czy jak się skończy 3 seria w TVP 2 to dadzą 4??