PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95626}

CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas

CSI: Crime Scene Investigation
2000 - 2015
7,2 44 tys. ocen
7,2 10 1 44424
7,1 7 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas

To dość delikatne określenie na to co zrobiła TVP2 z CSI: Las Vegas.
Zamiast dwóch poniedziałkowych odcinków tegoż serialu pojawił się nowy serial produkcji polskiej "Tancerze". Nie napiszę co myślę o tego typu "ambitnych" produkcjach, bo moderator by musiał usunąć wpis. Łudzę się jeszcze nadzieją, że może CSI będzie miało inny dzień emisji, jednak nadzieja ta nie jest wielka. To co stało się z naszą telewizją jest po prostu skandaliczne. Programy bardzo niskich lotów, telenowele i powtórki słabych filmów - to jedyne co można jeszcze obejrzeć na szklanym ekranie. Wszystko co ambitniejsze i krótko mówiąc mądrzejsze zniknęło bądź nadawane jest w okolicach północy. Po prostu szkoda gadać!!!

chinska_konserwa

no ta jak, nie będą emitować CSI?

Pseudoautochton

w programie na onecie, jest napisne, ze rzeczywiście lecą tancerze! najpierw skasowali ugly betty, teraz to! koniec swiata!

Zoska7

Ze sprawdzonego źródła: Obecnie będzie dwutygodniowa przerwa w emisji tego serialu. Powróci on na antenę 20 kwietnia i będzie emitowany w poniedziałki w programie 2 o godzinie 23;40 po jednym odcinku.

ocenił(a) serial na 9
Pseudoautochton

tylko nie każdy ogląda o 23:40 telewizję.gówniane seriale typu m jak mdłości, barwy szczęścia są emitowane o 20 a porządne seriale prawie o północy, TVP-żal.pl

Dr_Allison_Cameron

piszcie na e-mail: widzowie@tvp.pl
im więcej osób napisze tym lepiej, może zaczną w TVP promować trochę ambitniejsze produkcje

chinska_konserwa

normalnie nie mogę w to uwierzyć... szkoda gadać!!!

ocenił(a) serial na 10
gosia7141

skandal z ta tv co chwile przerywaja normlanie szlak mnie trafia ciekaw jestem kiedy puszcza upragniona przez fanow 8 serie krew mnie tez zalewa tym ze serial jest co chwile przesuwany o 5-10 min pozniej czuy oni mysla ze zyjemy w kraju bezsennosci? nie RZADAMY PRZYWROCENIA SERIALU oraz dogodnej godzoiny jaka jest 22:30 i nowych odc :)

ocenił(a) serial na 8
chinska_konserwa

Też mnie to bardzo delikatnie mówiąc zdenerwowało. Nie dość że zawsze mają coś "ciekawszego" do puszczenia i co raz obcinają z dwóch odcinków do jednego, to teraz jeszcze wyparła go wielce inteligentne powtórka "Tancerzy". Nie wiem czemu telewizja tak po macoszemu traktuje ten serial, jest to chyba jedyny który nie ma zupełnie żadnych powtórek, a do tego leci o godzinie która większości nie pasuje (mi akurat bardzo odpowiada ta pora, ale takich osób nie jest dużo).
A serial uwielbiam i przeważnie pokazują jakieś ciekawe przypadki.