PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95626}

CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas

CSI: Crime Scene Investigation
2000 - 2015
7,2 44 tys. ocen
7,2 10 1 44411
7,1 7 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas

Szkoda, że nas nie lecą odcinki CSI tak jak w Stanach i nie uda sie oglądnąć The CSI Trilogy tak jak należy czyli odcinek po odcinku :/ Mam nadzieję, że się uda po kolei, pierw LV potem Miami a na końcu NY.

shoop

Kolejność jest inna.
1.Miami
2.NY
3.LV

użytkownik usunięty
shoop

Tzn. tam też nie leci 3 odcinki pod rząd.. owszem 3 w tygodniu.. a u nas w tym samym czasie (tygodniu) na AXN również chyba leciały 3 serie jednocześnie..(jak czegoś nie pomyliłam bo ogladam tylko LV)

Chyba tym razem po kolei, cyt. For the first time ever one mystery crosses over three nights. It all starts November 9th on CBS! http://www.cbs.com/csicrossover/video/index.php?pid=dH_LmZ9gvN9TMF6SNBa32GVkyCB7 DyUg&vs=Default&play=true

użytkownik usunięty
shoop

Ale to też normalnie leciało.. czyli CSI:Miami w poniedziałek, we wtorek bodajże CSI:NY i w czwartek zwykłe CSI.. Różnica tylko taka, że był cross over(kiepski jak dla mnie).. Ale to pojedyńczy przypadek..

Ale u nas tak w jednym tygodniu nie pójdzie. LV jest najbardziej do przodu, Miami leci teraz, chyba 6 sezon a z NY to nie wiem, więc poleci to nie po kolei i z dużymi odstępami czasu czyli bez sensu.

użytkownik usunięty
shoop

No tak ale to tylko 3 odcinki(po jednym).. i tak sądzę, że u nas mało kto ogląda te trzy serie(w sensie, że wszytskie)... Ja obejrzałam tylko z ciekaowsci i by być w temacie gdy będę oglądać CSI (LV) ale muszę przyznać, że chociażby na takim Miami to ledwo wytrzymałam.
Trzeba przyznać jedno- u nas trudniej to(wyemitować cross over) zrobić z takiej racji, że Polsat puszcza Miami (chyba) TVP znowu LV.. Nie wiem czy AXN ma wszystkie serie ale jeśli tak to też mają utrudnienia bo przecież zapewne wykupili to w innym czasie i by musieli jakąś serią gonić. Pomijając fakt, że w ogóle musieliby być zorientowani, że coś takiego jak cross over miało miejsce.
Co do aktualności sezonów w Polsce to szczerze mówiąc się średnio orientuje- wiem jedynie, że już chyba był 9 więc do tyłu są tylko jak narazie sezon.

Na AXN lecą wszystkie. Najbardziej na bieżąco są z LV najmniej z NY.
Miami tez nie mogę zdzierżyć, Horacio powoduje u mnie nerwice i śmiać mi się chce jak widzę te piękne ubranka detektywów. I denerwuje mnie jak jeden drugiemu wyjaśnia jak dany sprzęt działa albo jaką metodą doszedł do czegoś tam (wszystko jedno) to brzmi jakby wyjaśniali dziecku w przedszkolu a nie specjaliście (!!). Mógłbym tak dalej wymieniać ale i tak już za bardzo się rozpisałem :)

użytkownik usunięty
shoop

:D Dokładnie odniosłam bardzo podobne wrażenie:D Tłumaczą wszystko powoli, dokładnie, kilka razy jakby widz był na poziomie przedszkolaka(a chyba nie oni są grupą docelową)-co dodatkowo głupio wygląda bo tłumaczą to specjaliście dla którego powinno to być oczywste, rozumiem jeszcze gdyby to był ktoś kto się tym nie zajmuje, ktoś z rodziny ofiary, sędzia, policjant.. Dodatkowo obsada jak dla mnie jest średnio trafiona.. na małego rudego i jego minę nie da się patrzeć.. reszta.. cóż chociażby ta(nie pamietam imienia) blondynka(?) wygląda i w ogóle sprawia wrażenie nie zbyt mądrej i jakby miała zaraz wyjść na scene z szarfą miss USA i powiedziec "Moim marzeniem jest pokój na świecie". Na miejsca zbrodni chodzą wystrojeni..