Piąta seria CSI w TVP2, 19 marca po 23 odcinku czwartej serii czyli o godzinie 00:35 pierwszy odcinek serii piątej! Czy to nie wspaniałe! No to nawet wybacze im te nieprzespane noce i spóźnienia do szkoły spowodowane późnym emitowaniem serialu. Powiem szczerze, że nie doceniałam TVP, ale na jakiś czas to się zmieni ;)
Ja też jestem w szoku, że TVP puści 5 serię, super:). Ja to sobie nagrywam i oglądam na drugi dzień :)
czeszę sie że 5 seria ale jest minus późna godzina a i ciekawe czy będą 1 odc tygodniowo pusczać bo 26 poleci tylko 1 i w dodatku tak późno
-------------------------------------------------------------
00:55
dozwolone od lat 16
Kryminalne zagadki Las Vegas - s. V, odc. 2 / 25, serial sensacyjny USA,Kanada 2004
/stereo/
----------------------------------------------------------------
Całe szczęście tylko jednorazowo, 2 kwietnia o 23:45 wyemitują juz jak zawsze 2 odcinki. Niestety czasu nadawania nie mają zamiaru zmieniać.
00:55 To już jest przegięcie ze strony tvp!
Czy w publicznej telewizji małpa układa ramówkę?! Inne telewizje by bombardowały widza spotami już tydzień przed emisją i umieścili by w porze
odpowiadającej widzowi a kochana TVP robi zupełnie na odwrót wykazując zupełny brak szacunku dla osób płacących abonament i widzów zarazem.
Milo ze tvp o nas dba ale niestety 26.03 chyba stwierdzili ze koniec z dobrocia i postanowili ze nie puszcza zadnego odcinka chociaz w telegazecie i innych programach telewizyjnych juz byli zdecydowani na puszczenie jednego a dokladnie 2 odcinka 5 serii. No coz czego mozna sie bylo spodziewac...