PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95626}

CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas

CSI: Crime Scene Investigation
2000 - 2015
7,2 44 tys. ocen
7,2 10 1 44416
7,1 7 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas

Czy ktoś jest w stanie wskazać tytuł bądź wykonawcę motywu z wejściówki CSI z sezonu 1? Nie chodzi mi o The Who - Who are you, ale o ten dynamiczny theme. W następnych sezonach już go chyba nie ma, ale pewności nie mam. Dopiero rozpocząłem swoją przygodę z tym serialem i mnie pochłonęło. Sezon 1 w 4 dni :-D

ocenił(a) serial na 10
michnik

nie znam utwowru :P:P:P:P ale mam pytanko czy chcialbys sie wymninic na za serial csi i ile masz sezonów :P:P:P ja potrzebuje dwóch jakby co to napisz jarema87@yahoo.pl jakbym nie odpisal to bede w czwartek

ocenił(a) serial na 10
michnik

w sumie to nie wiem o czym gadasz. w sezonie pierwszym leci utwor wlasnie the who - who are you. wejsciowke - masz na mysli theme tak ?

ocenił(a) serial na 8
reaper

Heh, wrzuciłem czołówkę z 1 sezonu na YouTube: http://youtube.com/watch?v=NYH2A3V-HBM [youtube.com/watch?v=NYH...] . Nie wiem o co chodzi, ale jesteś którąś z kolei osobą, która mówi, że w s1 też było "Who are you". No to czemu u mnie nie ma?

michnik

nie powiem Ci co to jest za utwór ale także jest i u mnie [co do sezonów to mam 1, 2, 3, 4, 5, 6 kawałek 7 CSI LV na kompie] :)

ocenił(a) serial na 10
wolny_88

Witam skąd macie 1,2,3,4,5 serię ?Ja ściągam odcinki z bearshare mam cala 6 i poczatek 7 serii..na bearshare sa jakies odcinki z 4 i 5 ale nie ma tam wszystkich..jak macie jakis namiar na wyzej wymienione serie to piszcie