Gil Grissom is saying goodbye.
According to Ausiello, the tenth episode of CSI: Crime Scene Investigation's ninth season will be the last appearance of William Petersen (Gil Grissom) as a full-time series regular on the series. However, that doesn't mean the audience has seen the last of Grissom. "Billy is leaving," said executive producer Carol Mendelsohn. "But he will remain throughout the run of the series an executive producer. And he will, whenever CBS asks, come back. I don't think you've seen the last of Gil Grissom."
csifiles.com
żadna to niespodzianka ale nadal szkoda:(
Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!! ;-( http://film.wp.pl/id,89436,title,Symbol-Kryminalnych-zagadek-Las-Vegas-odchodzi, wiadomosc.html http://film.wp.pl/id,89471,title,Trwaja-poszukiwania-nowej-gwiazdy-CSI-Las-Vegas ,wiadomosc.html
jakoś sobie nie mogę wyobrazić Malkovicha w roli szefa nocnej zmiany...
bez Grissoma nie ma csi, to tak jakby miami odebrać Horacego (może porównanie nie na miejscu, bo serial by na tym tylko zyskał[imo] :P), Klanowi Rysia, strażnikowi Texasu Chucka Norissa...
:(
A ja się tutaj nie zgodze... Oczywiście strasznie mi szkoda ze Grissom odchodzi bo był świetna postacią, ale gwiazda taka jak Malkovich też wniesie dużo do tego serialu i lepiej żeby grał w nim ktoś taki czy też Fishburne niż np. jakiś nieznany koleś, który nie ma w sobie nic. Wtedy serial straciłby dużo. Miejmy nadzieje ze następny sezon bedzie trzymał poziom ;]
z tego co czytałam zwerbowanie Malkovicha do obsady się nie powiodło... a z innych niusów, bodajże w 5 odc. 9 sezonu ma się pojawić Lady Heather
zgadzam sie z jednym z przedmowcow - dla tej postaci oglada sie serial.
w ostatnim to&owo bylo napisane, ze niby Laurence Fishbourne ma zajac miejsce Petersena. jakos nie moge sobie Morfeusza w Zagadkach wyobrazic...
no i to się chyba potwierdziło...niech skończą serie, csi bez Sary, Grissa i Warricka??? Zbrodnie zbrodniami ale po 8 sezonach ze stałą ekipą się można przyzwyczaić