PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95626}

CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas

CSI: Crime Scene Investigation
2000 - 2015
7,2 44 tys. ocen
7,2 10 1 44424
7,1 7 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas

czy ktos sie orientuje czy tvp ma zamiarczy ktos sie orientuje czy tvp bedzie puszczac kolejne serie? bo od dluzszego czasu sa tylko powtorki

ocenił(a) serial na 10
nu_gat

oboszszz, sory za to poplątanie. ludzie z gorączką tak mają, hehe

ocenił(a) serial na 10
nu_gat

z tvp jest bardzo różnie musisz uzbroić się w cierpliwośc ja kiedyś na nowe sezony czekałam chyba pół roku i to jeszcze przesunęli emisję na 23 coś to raczej niezbyt normalna godzina dla ludzi uczących się

ocenił(a) serial na 8
bractworozy

no właśnie ja się pogubiłam. Oglądałam CSI z taką szczupłą wysoką blondyną, gdy zabili te tancerki. Później miałam krótką przerwę i trafiłam na rozwiązanie zagadki z lalkarzem czy raczej lalkarką, gdy ta czarna została przygnieciona autkiem i.. niestety nie wiedziałam czy ją wyciągnęli, bo znów przerwa. Później włączam po jakimś czasie a tu czarna wraca z urlopu, więc myślałam, że ją uratowali, ale kurna nie zgadza mi się coś, bo nie jest już z szefuniem i nagle pojawia się blondi jako nowa laska w grupie, którą ktoś podzielił na 2 (oczywiście grupy;) Już se pomyślałam, że ześwirowałam, gdy nagle pojawiła się akcja z grubasem w pieluchach. Reeety!!! Pomocy!!!
Który sezon leciał we wrześniu i październiku?

ocenił(a) serial na 10
zijon

A więc pokolei: odcinki z lalkarką to sezon 7, niestety po zakonczeniu którego TVP2 zamiast zakupić i puścić sezon kolejny czyli 8:) zaczeła powtarzać sezon piąty. Przykre; ale jakież prawdziwe.

ocenił(a) serial na 8
renatadymek

Dziękuję, a już myślałam, że to ja mam zwidy :) A swoją drogą, gdyby tv raczyła puszczać CSI choćby te 30 min wcześniej (bo przed 22 pewnie nie ma co marzyć) to by mi tyle odcinków nie uciekało...Świetny serial!