czy ktos sie orientuje czy tvp ma zamiarczy ktos sie orientuje czy tvp bedzie puszczac kolejne serie? bo od dluzszego czasu sa tylko powtorki
z tvp jest bardzo różnie musisz uzbroić się w cierpliwośc ja kiedyś na nowe sezony czekałam chyba pół roku i to jeszcze przesunęli emisję na 23 coś to raczej niezbyt normalna godzina dla ludzi uczących się
no właśnie ja się pogubiłam. Oglądałam CSI z taką szczupłą wysoką blondyną, gdy zabili te tancerki. Później miałam krótką przerwę i trafiłam na rozwiązanie zagadki z lalkarzem czy raczej lalkarką, gdy ta czarna została przygnieciona autkiem i.. niestety nie wiedziałam czy ją wyciągnęli, bo znów przerwa. Później włączam po jakimś czasie a tu czarna wraca z urlopu, więc myślałam, że ją uratowali, ale kurna nie zgadza mi się coś, bo nie jest już z szefuniem i nagle pojawia się blondi jako nowa laska w grupie, którą ktoś podzielił na 2 (oczywiście grupy;) Już se pomyślałam, że ześwirowałam, gdy nagle pojawiła się akcja z grubasem w pieluchach. Reeety!!! Pomocy!!!
Który sezon leciał we wrześniu i październiku?
A więc pokolei: odcinki z lalkarką to sezon 7, niestety po zakonczeniu którego TVP2 zamiast zakupić i puścić sezon kolejny czyli 8:) zaczeła powtarzać sezon piąty. Przykre; ale jakież prawdziwe.