PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95626}

CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas

CSI: Crime Scene Investigation
2000 - 2015
7,2 44 tys. ocen
7,2 10 1 44424
7,1 7 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas

Axn wyemitowało coś około 11 odicnków 8 serii a jest ponoć 17.. czy będzie można tą końcówkę zobaczyć w tv? na AXN lub tvp2?

użytkownik usunięty
goosiak1234

ale w ogole co za chamstwo tak przerywac w trakcie sezonu (tvp to jeszcze rozumiem oni takie praktyki stosuja od dawien dana) szczegolnie ze podobno koncowka ----SPOILER---- dokladnie smierc Warrick'a z poprzednimi odcinkami to przeciez sie pozapomina

Zapraszam na pierwsze nowe polskie forum o serialu : rozmowy , opinie, fanfiki ,twórczość fanów ! to wszystko na www.CSI.p2a.pl - pozdrawiam ZAPUNIA !

goosiak1234

Pisałam do stacji AXN - tłumaczą się w beznadziejny sposób, zapewnili, że wrócą do 8. sezonu we wrześniu. Najprawdopodobniej jest 17 odcinków - udało mi się tyle obejrzeć i to będzie przypuszczalnie koniec.
Nie tylko ten film tak przerwali w połowie, bo 4. sezon CSI NY - to samo.
Nie liczą się z widzami, koszmarne.

użytkownik usunięty
bea_8

ogolnie z telewizja w lato jest przerypane.... tlumacza sie ze puszczaja powtorki bo w lato malo osob telewizje oglada... pytanie dlaczego malo osob oglada? bo nie ma co ogladac... przeciez nikt o zdrowych zmyslach nie bedzie ogladal powtorek klanu m jak milosc i mody na sukces....

Chodzilo mi o to, ze kiedy byl strajk to niewiadomo bylo ile dokreca...

Happily_ever_after

Sami sobie to przeanalizujcie, ale np. Lostow tez wyemitowali tylko 8 odc z 14, bo tych 6 powstalo po strajku, nie widzicie zbieznosci?