PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95626}

CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas

CSI: Crime Scene Investigation
2000 - 2015
7,2 44 tys. ocen
7,2 10 1 44424
7,1 7 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas

Wie ktoś może, dlaczego dziś nie ma, jak co tydzień "Kryminalnych zagadek"? Przenieśli na inny dzień? Skoro zaczęli emisję siódmego sezonu, to dlaczego raptem przerwali? Wie, ktoś może coś na ten temat?

salus_in_platone

Jak nie ma, jak jest o 23:05 jeden epizod

squallaz

O 23:05 leci Brzydula Betty... Moja mama jest zawiedziona, chciała sobie obejrzeć a tu lipa.

salus_in_platone

Nie widzę w ramówce na najbliższe dni, w przyszły poniedziałek również.

salus_in_platone

No wlasnie...o co chodzi... w ogole ocb z ta brzydula betty? to jest jakis serial dla sfrustrowanych gospodyn domowych, one o tej godzinie spia... Zagadki mogliby przeniesc na wczesniejsza godzine, ale znajac tvp, to albo zaprzestana emisji (tak jak np. nie wyemitowali 5 serii ), albo przeniosa na 2 w nocy o_O

Panna_Kitanna

widze, ze przeczytanie tematu kilka linijek od waszego to dla was zbyt wiele, lepiej zasmiecac forum glupimi pytaniami zamiast ruszyc palcem i troche poszukac...
http://www.filmweb.pl/topic/794110/7+sezon+-+przerwana+emisja+.html

ocenił(a) serial na 9
Happily_ever_after

Nie ma głupich pytań są tylko głupie odpowiedzi. Jak się ktoś grzecznie pyta, to się grzecznie odpowiada, że odpowiedź jest kilka postów dalej. Mamusia kultury nie nauczyła?

ocenił(a) serial na 9
wm3000

"Nie ma głupich pytań są tylko głupie odpowiedzi"

Czy jeżeli stanę na torach i chwycę się rękoma trakcji to czy pojadę jak tramwaj?

Przepraszam ale musiałem :)

ocenił(a) serial na 10
Panna_Kitanna

5 seria była, potem tylko powtórzyli 4 i po zakończeniu jej emisji puścili od razu 6 serię ;) a faktycznie parę tematów niżej napisano, co przybliżę dla tych którym się nie chce szukać, że będą od 12 marca co środę, z tego co wyczytałam to na zmianę z Ligą Mistrzów (tzn wyczytałam w poście czyimś, łudzę się że to może nie prawda i nie będą puszczać co 2 tygodnie na zmianę z meczami..:/ )

pozdrawiam :)

salus_in_platone

Jak to nie ma są za tydzień w środe jeden odcinek a za dwa tygodnie w środe dwa odcinki CSI, A BRZYDULE BETTY NADALI TYLKO DLATEGO ŻE TO DWA OSTATNIE ODCINKI(PIERWSZEGO SEZONU)

dorcia104_2

Tak się składa że to nie były ostatnie epizody pierwszego sezonu. Zostały jeszcze dwa do wyemitowania.

salus_in_platone

Przełożyli na środę - godz 21:05 :-)
bla bla bla bla bla

ocenił(a) serial na 8
d1wid_2

Nareszczie jakaś ludzka pora ;) Od pół roku nękam ich o zmianę godziny i w końcu się doczekałam :)

ocenił(a) serial na 9
leniwa_cisza

Nie no, oczywiście, jest mecz, więc nie ma dziś "Zagadek". Nie mam nic do fanów piłki nożnej, ale wkurza mnie ta sytuacja. Już wolałam, jak leciały w poniedziałek w nocy, wtedy przynajmniej zawsze były dwa odcinki i nic nie stało na przeszkodzie.

salus_in_platone

A nie wiecie jak długo będą puszczać te mecze, to chyba liga mistrzów czy coś i czy nie przez cały wiosenny sezon?

vane2sa

Za tydzień CSI a po nim pedalski mecz. Jaki za króóóóóóóóóóóótki!?