wg mnie najlepszy serial, ktory jak dotad stworzono... super obsada :)(oczywiście boski eric szmanda i gil ze swoimi super powiedzonkami reszta bez wyjatku doskonała) kto sie dołacza do tego stwierdzwnia??:)
Serial rzeczywiście SUPER. Kiedyś myślałem o nim że to chłam (bo wszystko im się udawało i wszystko wiedzieli. Ale wtedy nie wiedziałem co to za serial, jaki ma tytuł bo trafiłem przez przypadek na jeden epizod gdy był jeszcze emitowany na TVP2 o 21.)
Mi się podoba Gil - wizualnie i mentalnie. Mądry koleś i nie szpanuje.
Nick też i ta jego przeszłość traumatyczna
A z dziewczyn to Kate. Widać że ma już trochę lat, ale panna daje radę. Ma fajną figurę i super wygląda w okularach (mam takie zboczenie :-) )
To oczywiście mój ukochany serial ;) Obsada nieziemska, ciekawe rozwiązania, często szokujące sprawy, śmieszne teksty i powiedzonka, scenariusz i reżyseria bez jakichkolwiek zarzutów... mogłabym tak wymieniać bez końca. Jest świetny od pierwszego odcinka, z biegiem czasu staje się coraz lepszy ;)
Wprost uwielbiam Catherine dosłownie za wszystko. Za to jak wygląda, jak pracuje i za jej niesamowity, czasem wredny charakter. Grissoma nie da się nie lubić, choć jest czasem denerwujący. Nicky i Greg są tacy kochani i śmieszni. Resztę zespołu też bardzo lubię. Dziwne, ale jedyną osobą, która jest mi obojętna jest ulubiona bohaterka większości fanów serialu. Sara jest sympatyczna, ale nie podoba mi się jej charakter i to, że zawsze jest taka idealna.
Poza alkoholem dodajmy nadmiernie emocjonalne podejście do co poniektórych spraw (w późniejszych sezonach wyjaśnia się czemu) + uganianie się za facetem który ją olewa (konkluzja rówież w późniejszych odcinkach). Definitywnie nie jest to idealna postać ale to właśnie czyni ją interesującą i realną.
"Dziwne, ale jedyną osobą, która jest mi obojętna jest ulubiona bohaterka większości fanów serialu."
Skad taki pomysł??? (akurat w moim przypadku to się sprawdza ale w wielu innych nie). Na tej pozycji ustawiłabym raczej Grissoma bo chyba nie ma za wielu osób które go nie lubią jeżeli w ogóle takie są.
Co do tematu: Dołączam się w 100% :D