PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95626}

CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas

CSI: Crime Scene Investigation
2000 - 2015
7,2 44 tys. ocen
7,2 10 1 44424
7,1 7 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas

wg mnie najlepszy serial, ktory jak dotad stworzono... super obsada :)(oczywiście boski eric szmanda i gil ze swoimi super powiedzonkami reszta bez wyjatku doskonała) kto sie dołacza do tego stwierdzwnia??:)

klaudia_nascimento

Serial rzeczywiście SUPER. Kiedyś myślałem o nim że to chłam (bo wszystko im się udawało i wszystko wiedzieli. Ale wtedy nie wiedziałem co to za serial, jaki ma tytuł bo trafiłem przez przypadek na jeden epizod gdy był jeszcze emitowany na TVP2 o 21.)
Mi się podoba Gil - wizualnie i mentalnie. Mądry koleś i nie szpanuje.
Nick też i ta jego przeszłość traumatyczna
A z dziewczyn to Kate. Widać że ma już trochę lat, ale panna daje radę. Ma fajną figurę i super wygląda w okularach (mam takie zboczenie :-) )

ocenił(a) serial na 10
klaudia_nascimento

To oczywiście mój ukochany serial ;) Obsada nieziemska, ciekawe rozwiązania, często szokujące sprawy, śmieszne teksty i powiedzonka, scenariusz i reżyseria bez jakichkolwiek zarzutów... mogłabym tak wymieniać bez końca. Jest świetny od pierwszego odcinka, z biegiem czasu staje się coraz lepszy ;)

Wprost uwielbiam Catherine dosłownie za wszystko. Za to jak wygląda, jak pracuje i za jej niesamowity, czasem wredny charakter. Grissoma nie da się nie lubić, choć jest czasem denerwujący. Nicky i Greg są tacy kochani i śmieszni. Resztę zespołu też bardzo lubię. Dziwne, ale jedyną osobą, która jest mi obojętna jest ulubiona bohaterka większości fanów serialu. Sara jest sympatyczna, ale nie podoba mi się jej charakter i to, że zawsze jest taka idealna.

XXXXXXXXXXXXXX

No nie wiem czy Sara jest idealna. Była uzależniona od alkoholu, a to wada. Nawet DUŻA.

ocenił(a) serial na 9
squallaz

Poza alkoholem dodajmy nadmiernie emocjonalne podejście do co poniektórych spraw (w późniejszych sezonach wyjaśnia się czemu) + uganianie się za facetem który ją olewa (konkluzja rówież w późniejszych odcinkach). Definitywnie nie jest to idealna postać ale to właśnie czyni ją interesującą i realną.
"Dziwne, ale jedyną osobą, która jest mi obojętna jest ulubiona bohaterka większości fanów serialu."
Skad taki pomysł??? (akurat w moim przypadku to się sprawdza ale w wielu innych nie). Na tej pozycji ustawiłabym raczej Grissoma bo chyba nie ma za wielu osób które go nie lubią jeżeli w ogóle takie są.
Co do tematu: Dołączam się w 100% :D

ocenił(a) serial na 10
agp4

ZDECYDOWANIE NAJLEPSZY SERIAL JAKI KIEDYKOLWIEK WIDZIAłAM (POMIJAM FAKT żE JESTEM ZBZIKOWANą FANKą GSR) UWIELBIAM TEN SERIAL ZA FABUłę, SPOSóB ROZWIąZYWANIA SPRAW, POSTACIE KTóRE Są TAK REALNE JAK W MAłO KTóRYM SERIALU. WąTPIę żE KIEDYKOLWIEK WYMYśLą COś RóWNIE CIEKAWEGO