PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95626}

CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas

CSI: Crime Scene Investigation
2000 - 2015
7,2 44 tys. ocen
7,2 10 1 44419
7,1 7 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas

od stycznia o 22

ocenił(a) serial na 9

Narescie !!!!!!!!!!!!!!!! normalna godzina 22 a nie 23:50 przesunieto Panorame ok 23 i posniej tylko boje czy to sie uda po sadze ze ludzie nie wybacza tak pósna pore Panoramy wiec listy i prosby tylko czekam jak przeczytam n alamach gazet np teletydzien na temat krytyki pusnej emisji Panoramy ale mi to zwisa ja mam serial o normalnej porze zobacze ostanie odcinki ze przynajmiej 6 zesomu

ocenił(a) serial na 8
kinoman85

Jezeli to prawda to LV znow bedzie przezywac swoj renesans :D. Kapitalny serial, teraz zapomniany bo ludzie oglądają CSI NY i Miami o normalnej porze na Polsacie, a o LV malo osob mysli bo emisja koło północy zniechęca. A co do Panoramy to moim zdaniem powinni ja puszczac miedzy jednym a drugim odcinkiem, tak ze bedzie o 23, a o 23.10 drugi odcinek LV. W sumie maja to byc ostatnie wiadomosci dnia takze pozna pora emisji jest tu wskazana a o 22 to jeszcze wielu ludzi przelacza kanały.

ocenił(a) serial na 10
kinoman85

wszystko ładnie fajnie tylko teraz będzie puszczeny tylko 1 odcinek:( ale ciesze się bo jest wcześniej i Zagadki wygrały z tym durnym programem Warto rozmawiać.pozdrawiam:)