Czy ktoś wie może gdzie obejrzeć 21 i 22, bo jakos nie moge ich nigdzie znaleźć, do 20 nie było problemu...
21 jest juz na torrentach, 22 bedzie mial premiere dzisiaj w USA i bedzie to final serii. Najpewniej jutro rano juz sie pojawi u nas
Ja oglądam odcinki na pewnej stronie i od kilku tygodni nie mogę obejrzeć najnowszych odcinków, ponieważ nie ma napisów. A ze słuchu nie bardzo będę wiedzieć co mówią... Wiem, że tłumaczenie jest męczące, tylko chciałabym wiedzieć kiedy prawdopodobnie wyjdą odcinki z napisami.
mysle ze najszybciej doczekasz sie odcinkow na axn z lektorem, bo jesli do tej pory nie ma tlumaczenia napisow to prawdopodobnie juz nie bedzie... aktualnie na axn lecial chyba odcinek z pozegnaniem Catherine. Ja nie moglam sie doczekac napisow wiec ogladalam bez. oczywiscie moj angielski nie jest doskonaly, wiec nie kumałam wielu 'technicznych' wyrazen z laboratorium, ale sens odcinka zrozumialam:) wartooooo czekac na final.
Eh, tylko nie lektor. Wybacz, ale wolę napisy z dwóch powodów. Powód numer 1: serial/film z lektorem może mieć trochę inne znaczenie( mam tu na myśli, że nie wszystkiego powiedzą czy coś). Powód numer 2. Wolę czytać, bo jestem osobą niedosłyszącą, więc zdarza się, że czegoś nie zrozumiem i czas jest zmarnowany, gdyż wolałabym wszystko wiedzieć o co chodziło w odcinku niż się domyślać.