Prosze o komentarze na temat sary:
o to mój:
Właśnie obejrzałam odcinek w którym sara odeszła przeżyłam szkok nigdy jej nie lubiłam ale kiedy odeszła smutno m się zrobiło bo była cząstką tego serial. Juz nigdy nie będzie taki sam jak przedtem. :(<smutas>
E tam, następny odcinek po odejściu Sary jest dopiero fajny. :-)
Poza tym jak już spoilerujesz, to lepiej robić to tak, żeby się ludziom nie wyświetlała taka informacja już w opisie tematu na forum. Nie każdy chce być o czymś takim uprzedzony, a weź pod uwagę, że nie wszyscy oglądają w takim samym tempie jak i Ty.
Pozdrawiam!
ogolnie to juz sie robi mala kicha, Sara odeszla, nie wiem bo jeszcze nie doogladalam 8 sezonu, ale chyba SPOILER
Warrick tez odejdzie/umrze, Gil na 9 sezon podpisal kontrakt na pol etatu, wiec tez go czesto ogladac nie bedziemy
SPOILER
Sara wraca w 9 sezonie:](ale raczej nie stałe, bo już znaleźli zastępstwo)
sorry, że tak poza tematem, ale mam pytanie, mianowicie nie bardzo się orientuje na jakim etapie jest CSI:LV na TVP, ale oglądałam wczoraj na AXN, więc jeśli ktoś oglądał to jak sie nazywa ten aktor, co gra tego faceta, który bawił się z nimi w to doświadczenie psychologiczne, który tę grę planszową tworzy??
Osobiście Sary nie lubię... ale rzeczywiście szkoda trochę mi było jak odeszła. Kiedy dowiedziałam się, że ma wrócić w 9 sezonie przeżyłam większy szok... i mam nadzieję, że rzeczywiście wróci tylko na kilka odcinków, potem pożegna się z nami raz na zawsze... Sami rozumiecie nie chcemy tu chyba powrotów rodem z 'mody na sukces'.