podobno jest jakiś wspólny odcinek miami i las vegas, gdzie grissom spotyka horatio.
wiecie jak się nazywa ten odcinek i jaki to sezon ( i które to csi - las vegas czy miami?)
CSI Las Vegas - Sezon 2 Epizod 22 - Cross-Jurisdictions. W tym odcinku występuje załoga z Miami i Las Vegas.Badają sprawę małej laski o imieniu Sasha.Jej starsi zostali zabici.Jak do tego doszło to już trzeba zobaczyć...
:) Ogłądałam go dawno...ale tam Grissom i Horatio się nie spotykają...ktoś z Las Vegas leci po prostu do Miami (chyba Catherine).
Hej;) A ja marze o tym, żeby te trzy ekipy (z LV, M i NY) się połączyły:)) To by było dopiero coś!!! xD Pozdro:)
Przydałby się taki specjalny, dłuższy odcinek. Psychopatyczny, seryjny morderca w Miami. Sami nie daliby rady i musieliby ściągać na pomoc najlepszych kryminalistyków w kraju. Wszyscy by się kłócili bo każdy chciałby pojechać ;)Byłoby pięknie.
Tak poza tym to podobno mają być odcinki w których Grissom zawita do serialu "Bez śladu", a w CSI pojawi się Anthony LaPaglia jako Jack Malone. Obydwie serie są robione przez CBS, więc producenci mogą sobie pozwolić na taki misz-masz.
Petersen nie wystąpił w CSI: Miami także z tego powodu, że od początku był przeciwny robieniu klona CSI. Zaproponowano mu nawet produkowanie Miami (a to kupę szmalu przecież), ale Billy odmówił.
Spotkali się. Tutaj jest link do screenów: http://beyond-imagination.org/thumbnails.php?album=39&page=1
I mozna zauważyć, że spotkali się z tymi z Miami :)
Dzięki za link do screenów...które potwierdzają to co napisałam wcześniej.
Ten odcinek dział się jednocześnie w Las Vegas i w Miami. Do Miami wybrali się Catherine i Warrick. Można zaobserwować na niektórych screenach, że Catherinen gada z Grissem przez telefon...ale postacie Horatio i Grissa nie spotkały się w tym odcinku osobiście.
A jeśli chodziło ci to, czy Petersen zagrał w serialu CSI: Miami, to odcinek "Cross Jurisdictions" jest odcinkiem 2.22 oryginalnego "CSI" i jednocześnie jest odcinkiem zerowym (pilotem) CSI: Miami. Mimo to można powiedzieć że Billy nie opuścił własnego serialu, tylko spełnił wymóg producentów by zagrać w kolejnym odcinku CSI, który dodatkowo rozpocznie inną serię.