Na początku Nick rozmawia z tą Glorią i mówi że Langston to jego szef. Jak to możliwe bo oglądam wszystkie odcinki i jakoś mi to umkneło
Przepraszam bardzo gdzie coś mówi o tym że Langston jest jego szefem? Specjalnie zajrzałem na HDD i w tym fragmencie takie słowo nie padło.
Z tego co kojarzę to dowodzi Catherine a Nick też ma tam chyba stanowisko szefa nocnej zmiany czy jakoś tak. Langston chodź na siłę promowany jest niżej od Nicka.
Fragment napisow
...
- Excuse me. Uh, does Ray Langston work here?
- Yes, ma'am. I work with Ray.
- Oh, good. I thought he worked at the morgue until they sent me here.
- No. No, he hasn't had that office over there for a while now.
Is there something I can help you out with?
- I just wanted to say hi to him.
You know, I'm not... I'm not always in Las Vegas.
I'm sorry. I'm Gloria.
- Gloria. You wouldn't happen to be Ray's wife, would you?
- Yeah.
- Yeah, I'm Nick Stokes.
....
To tyle jesli chodzi o ich rozmowe.
Dowodzi Catherine ktora awansowala Nicka., a Langston zaczyna sie robic denerwujacy. Ostatnie odcinki krecily sie tylko wokol niego. Fakt, mial potyczke z psycholem, ale finalowa czesc to bylo przegiecie. 11 lat gadania o sprawiedliwosci, prawie itd, a tutaj nagle wszyscy klamia, bronia Langstona, falszuja dowody. Gdyby to byl film, to pewnie byl zrozumial. Morderca dostal to na co zasluzyl, jednakze nie po ponad dekadzie pokazywania jacy to oni sa pozadni i prawi.
Wlasnie sprawdzilem zeby sie upewnic. Dokladnie tak mowia, slowo w slowo.
Polecam ogladac w oryginale badz z napisami. Wiem ze lektor potrafi bardzo znieksztalcic dialogi i caly odcinek.
Ja też słyszałam, że szefem... Zaczynałam oglądać na axn od tej serii i myślałam, że tak jest (że Langston jest szefem), po czym obejrzałam wszystkie serie od początku i kiedy doszłam do 9, to nie mogłam zrozumieć, jak to możliwe, że dwa sezony później już jest szefem i dlaczego wygryzł Catherinę i Nicka, którzy są od początku;)