mam takie male pytanko czy to prawda ze program 2 po zakonczeniu 4 serii ma zamiar odrazu puscic 6 serie a nie 5
wygląda na to, że tak :)
http://www.telemagazyn.pl/?p=1&dzien=2007-10-22&godzina=21&nadawca=0&kategoria=0 &x=17&y=12
to współczuje wszystkim którzy oglądają las vegas tylko za pośrednictwem 2 programu nie dość że godzina nadawania jest skandaliczna zważywszy że następnego dnia trzeba wstać do szkoły lub pracy to jeszcze pomijają 5 serie skandal pozdrawiam
Już dawno stwierdziłam, że goście pracujący w TVP to śmierdzące skunksy [oczywiście nie mylić ze ślicznymi zwierzątkami. Słowa "skunksy" użyłam tu w przenośni]... ;P
jak ciagle powtarzaja to Wam zle, jak daja "premierowy" 6 sezon to tez zle, 5 sezon juz w sumie byl, a powtarzac 5 sezon po zakonczeniu 5 to by bylo dziwne, wiec dali 4 a teraz dadza 6
aaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaa takie buty niby racja i dobrze skoro piszesz że 5 już była ja nie wiedziałam bo ja oglądałam na AXNie więc sorki poprostu byłam zaskoczona jak zobaczyłam w programie że po 4 idzie od razu 6 sezon pozdro i miłego oglądania 6 sezonu jest na prawdę super
zgadzam się 7 rewelacyjna ciekawe jaka będzie 8 seria, ja na razie widziałam tylko 1 odcinek a resztę w spoilerach
Happily...chodzi o to, że nie sądzę, by TV puszczała CSI, bo chce by go ktoś obejrzał. Czasem mam wrażenie, że puszczają w pewnych godzinach cokolwiek, co mają pod ręką, po to by zapełnić ramówkę.
Prawdę mówiąc, serial powinien być pokazywany chronologicznie i bez zmiany godziny emisji, skoro zdobył już jakąś publiczność. Tymczasem puszczają bez sensu powtórkę któregoś tam sezonu, potem gdy jest zmiana ramówki pokazują nowy sezon, który nie jest bezpośrednią kontynuacją powtórek...no bo właściwie jakie było uzasadnienie tego, że powtórzyli 4 sezon, a nie 5?
Dodajmy do tego, że tłumaczenie dialogów jest zrobione tak bezsensownie, że właściwie zabijane są słowne dowcipy.
Śmierdziele... :/
zgadzam się w zupełności, powinni puszczać ten wspaniały serial najpóźniej o 22 aby więcej ludzi mogło go oglądać - a tak to o tej porze wiele ludzi śpi. Mam tylko nadzieje że po 6 puszczą od razu 7 a nie znowu na przykład 5 serie jak to zrobili z 4
zeby byla jasnosc ja nie bronie tvp, bo ich logika nadawania programow mnie powala i wspolczuje osobom majacym szanse na ogladanie tylko w tvp z uwagi oczywiscie na godzine ect ect, ale chyba musicie przyznac ze sie jednak troche wykazali zakupem 6 sezonu
co do 7 sezonu to raczej w najblizszej przyszlosci bym nie liczyla ze go zakupia
Można nagrywać sobie na DVD lub video i na następny dzień obejrzeć.
a 7 sezon napewno wyemitują. Pewnie po emisji 5, lub 5 i 6.
Chwila! To już puszczają VI sezon? Ten, który jeszcze TVP2 nie puszczała? No ja nie mogę! Jak ja uwielbiam tą debilną telewizję ;/. Myślałem, że skoro zaczęli kolejny raz puszczać sezon 4 to i 5 potem będą, a teraz okazuje się, że przegapiłem już parę odcinków ;/. Pięknie! Po prostu pięknie!