PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95626}

CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas

CSI: Crime Scene Investigation
2000 - 2015
7,2 44 tys. ocen
7,2 10 1 44408
7,1 7 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas

ten odcinek był najlepszy ze wszystkich, myslałem ze NIck nie przezyje. brawa dla scenarzystów i Tarantino

Vito

A jak się skończył ten odcinek bo przy tych mrówkach wymiękłam.
Szczerze to od początku wiedziałam że on musi przeżyć.Takie są seriale wiadomo że głównego bohatera nie uśmiercą:)

ocenił(a) serial na 9
poterda

Po gatunku mrówek zlokalizowali trumne, znalezli go i odkopali, ale wtedy okazało się, że pod trumną są bomby - eksploduja kiedy zmieni sie nacisk. Dlatego równocześnie wyciagajac Nicka sypia do dołu ziemie. Na końcu Nick spotyka się w więzieniu z córką swojego niedoszłego mordercy. Świetna jest sekwencja kiedy Nick ma wizję własnej sekcji ;)

Podpisuję się pod tym, ze odcinek był niezły. Czuć było rękę Tarantino w każdej minucie :)

7martina

Odcinek z a j e b i s t y...nawet bardzo...nie mogłam patrzeć jak go te mrufki (mrówki) wpieprzają...ale nie wymiękłam i obejrzałam do końca....świetne...

smile_girl17

"Takie są seriale wiadomo że głównego bohatera nie uśmiercą:) "

SPOILER

w sumie tak, ale w csi: miami jednak usmiercili Speedle'a

Vito

mam pytanie,ponieważ wysiadł mi na samym końcu odcinka dźwięk,co Nick powiedział w więzieniu córce tego mordercy???
proooszę o odpowiedź ;) z góry dzięki

madame_de_tourvel

powiedział jedno słowo "zapomnij". pozdro

ocenił(a) serial na 9
Vito

genialny ;]

Vito

tak ten odcinek był niezły...ale jak zobaczyłam początek tej jego sekcji to było straszne "...szkoda,że nie zdołali go uroatować..." (czy coś w tym stylu). Jeden z najlepszych odcinków:) pozdro

ocenił(a) serial na 10
nati919

Odcinek był rewelacyjny, szkoda że więcej takich nie ma, też na początku myślałam że go uśmiercą, ale wszystko dobrze się skończyło.

Gosia_14

poczekajcie na 7 sezon tam jest o wiele wiecej wg mnie lepszych odcinkow

Happily_ever_after

mam nadzieję,że puszczą 7 sezon w TVP...bo inaczej nieciekawie będzie:(

nati919

pewnie puszcza, pytanie tylko za ile lat, jezeli mnie pamiec nie myli to tvp puszcza zagadki od 2003 i do tej pory wyswietlili 5 sezonow, moze jak teraz powtorza 4 i 5 to dadza 6

Happily_ever_after

Jezu zanim wyswietla wszystkie serie to minie ze 100 lat ;) Na szczescie jestem posiadaczem wszystkich serii CSI LV, NY i Miami jakie do tej pory wyszly. Czekam na pierwsze odcinki 8 sezonu z LV :) Jak cos GG 3778352.

ocenił(a) serial na 10
kajko_3

Kajko, zgadzam się z Tobą w 100% ;), tylko Ty chociaż masz wszystkie serie, a ja oglądam tylko na tvp2 ;( i padaka jednym słowem, teraz powtarzaja 4 sezon, litości!! Ja to spokojnie czekam, ale na 6 sezon![ale razcej jednak w lekkiej frustracji] ;p PZDR* ;)

ocenił(a) serial na 10
Vito

Ja oglądam sezon 7 odcinek 14. Sprawa z Nickiem jest niesamowita, ale w sezonie 7 taką perełką jest modelarz. Coś niesamowitego. Nie wiem jak to się zakończy, a w każdym odcinku czekam na nowe "pudełeczko". EXTRA!!!

adiscoff

7 sezon to jest mistrzostwo swiata, poczekaj na final sezonu, ja juz sie nie moge doczekac 8