ten odcinek był najlepszy ze wszystkich, myslałem ze NIck nie przezyje. brawa dla scenarzystów i Tarantino
A jak się skończył ten odcinek bo przy tych mrówkach wymiękłam.
Szczerze to od początku wiedziałam że on musi przeżyć.Takie są seriale wiadomo że głównego bohatera nie uśmiercą:)
Po gatunku mrówek zlokalizowali trumne, znalezli go i odkopali, ale wtedy okazało się, że pod trumną są bomby - eksploduja kiedy zmieni sie nacisk. Dlatego równocześnie wyciagajac Nicka sypia do dołu ziemie. Na końcu Nick spotyka się w więzieniu z córką swojego niedoszłego mordercy. Świetna jest sekwencja kiedy Nick ma wizję własnej sekcji ;)
Podpisuję się pod tym, ze odcinek był niezły. Czuć było rękę Tarantino w każdej minucie :)
Odcinek z a j e b i s t y...nawet bardzo...nie mogłam patrzeć jak go te mrufki (mrówki) wpieprzają...ale nie wymiękłam i obejrzałam do końca....świetne...
"Takie są seriale wiadomo że głównego bohatera nie uśmiercą:) "
SPOILER
w sumie tak, ale w csi: miami jednak usmiercili Speedle'a
mam pytanie,ponieważ wysiadł mi na samym końcu odcinka dźwięk,co Nick powiedział w więzieniu córce tego mordercy???
proooszę o odpowiedź ;) z góry dzięki
tak ten odcinek był niezły...ale jak zobaczyłam początek tej jego sekcji to było straszne "...szkoda,że nie zdołali go uroatować..." (czy coś w tym stylu). Jeden z najlepszych odcinków:) pozdro
Odcinek był rewelacyjny, szkoda że więcej takich nie ma, też na początku myślałam że go uśmiercą, ale wszystko dobrze się skończyło.
pewnie puszcza, pytanie tylko za ile lat, jezeli mnie pamiec nie myli to tvp puszcza zagadki od 2003 i do tej pory wyswietlili 5 sezonow, moze jak teraz powtorza 4 i 5 to dadza 6
Jezu zanim wyswietla wszystkie serie to minie ze 100 lat ;) Na szczescie jestem posiadaczem wszystkich serii CSI LV, NY i Miami jakie do tej pory wyszly. Czekam na pierwsze odcinki 8 sezonu z LV :) Jak cos GG 3778352.
Kajko, zgadzam się z Tobą w 100% ;), tylko Ty chociaż masz wszystkie serie, a ja oglądam tylko na tvp2 ;( i padaka jednym słowem, teraz powtarzaja 4 sezon, litości!! Ja to spokojnie czekam, ale na 6 sezon![ale razcej jednak w lekkiej frustracji] ;p PZDR* ;)
Ja oglądam sezon 7 odcinek 14. Sprawa z Nickiem jest niesamowita, ale w sezonie 7 taką perełką jest modelarz. Coś niesamowitego. Nie wiem jak to się zakończy, a w każdym odcinku czekam na nowe "pudełeczko". EXTRA!!!