cześć wszyskim jestem nowa w branży csi-owskiej może ktoś mi powiedzieć która seria sie u nas skończyła (ostatni to jak rozumim ten odcinek przed wakacjami jak gill szedł na operacje ucha tak?)??? rzeczywiście jest fajny ten serial nie przypuszczałam ze tyle osob nie spi o tej porze zeby ogladac serial :)
ty pewnie ogladasz na 2 to juz przeszlosc to jest dopiero 3 seria na AXN leci 6 i 5 a takze Csi: Miami i Csi: New York
nie mam AXN ale widzialam kilka dalszych odcinkow na jakims niemieckim i tam byl fany jeden kiedy ktos zakopal nicka w plastikowej skrzyni i przez dziure weszly mrowki i go zaczely podrzerac a reszta to widziala na kamerze ostry ten odcinek byl moze wiesz z ktorej to serii bo bym chciala to obejrzec po polsku na tym niemieckim tez sa k.z. N.Y. szkoda ze slabo znam niemiecki:(
to byla piata seria jak sie nie myle uratowali go i teraz ma lek jak wchodzi do ciemnych pomieszczen i jak chodzi jakis owad
dzieki za spojler. jestes coooool.
nie ma to jak ludzie, ktorzy obejrzaja i mają w dupie, tych co chcą dopiero obejrzeć.