PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=108964}

CSI: Kryminalne zagadki Miami

CSI: Miami
2002 - 2012
7,2 62 tys. ocen
7,2 10 1 61785
6,1 11 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Miami
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Miami

Mogę powiedzieć że czekałem na ten odcinek i aż obejrzałem go po angielsku. Jak dla mnie
najlepszy z obecnego sezonu. Cała rodzinka tych Navarro jest bardzo "udana". Ciekawi
mnie jak nazywa się piosenka na końcu, bo tak mi się wydaje że to Florence + The Machine,
ale może ktoś wie :)

adamo001

Florence The Machine - No Light, No Light

freda_93

Dzięki :D od razu wczoraj po napisaniu posta zacząłem szukać i 5 minut później znalazłem, ale nie ma chyba edycji posta, a nie chciałem kolejnego pisać :D

ocenił(a) serial na 8
adamo001

skąd 16 odcinek i jaki jest tutuł? na jednym portali online był, ale jak się okazało to któryś z odcinków innego csi

Waclaw_Chrobry

16 odcinek był wyemitowany 11 marca przez CBS. Oglądalność miał 10.54 mln i 2.1 w grupie 18-49. Tytuł "Rest in Pieces" z gościnnym udziałem Raquel Welch jako Viny Navarro (matka Diego, a babka Estebana-szydercy z Miami)

ocenił(a) serial na 8
adamo001

adamo a kolejne tytuły, jak znasz to podaj do najbliższych odcinków

Waclaw_Chrobry

17 At Risk był w niedzielę, 18 Law And Disorder będzie 25 marca, a finał sezonu 19 odcinek Habeas Corpse będzie 8 kwietnia.

ocenił(a) serial na 8
adamo001

dzięki sliczne

adamo001

czemu sezon tylko na 19 odcinkow?

bongo_2708

Ponieważ CBS tyle zamówiło. Wcześniejszy finał, który jest już 8 kwietnia jest spowodowany zrobieniem miejsca dla nowego NYC22, który CBS chce sprawdzić.