Dzis na Popcornie wyczytałem ze Csi Miami jest zagrozoze wraz Csi Nowy York te drugie bardziej przedłużone zostały na 100% Csi Las Vegas Csi juz długo u nas goszczą 12 seznonów Las Vegas 10 sezonów Miami i 8 Nowego Yorku fakt kiedys co musi sie skonczyc i nawet jakos przym przyjał decyzji o skakosaowaniu Csi Miami lub Csi Nowy York .Ale najbardziej było by mi szkoda Csi Miami bo jest moje ulubione ..Ale czuje ze sie pozegnamy z Csi Nowy York juz od zeszłego roku na tym serialem sa czarne chmury ,nawet jak przedłuzą ten serial o 9 sezon to czuje ze to bedzie ostatni sezon.
Tak trochę niezbyt zrozumiale napisałeś, ale można się domyślać. Ja uważam że CBS da szansę na 11 sezon Miami, a NY już poleci teraz. Bo Miami ma zarys jakiś, który powoduje że odcinki są ciekawe i w ogóle się je dobrze ogląda mimo jednej sprawy. A w NY tego nie ma od połowy 6 sezonu. Jakby scenarzyści robili wszystko na siłę.
Ja tez uwazam ze prendzej poleci Csi NY niz Miami ja bym wolal takie rozwiazanie a najlepiej jakby zostały trzy wczoraj tak myslalem ,że fajnie bylo gdyby tak wszystkie trzy Csi zakonczaly rownosciesnie moze jakims wspolnym odcinkiem finałowym?