PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371185}

Californication

2007 - 2014
7,7 152 tys. ocen
7,7 10 1 151700
6,9 27 krytyków
Californication
powrót do forum serialu Californication

2011 ??

ocenił(a) serial na 9

http://www.youtube.com/watch?v=BkWGa5yOMPU&feature=related
na koncu jest ze 4 sezon bedzie w 2011..... czy to potwierdzone ?:(:( mialo byc 11 wrzesnia...

ocenił(a) serial na 8
xenteks

Jeśli na filmweb jest napisane, że premiera 4 sezonu jest 11 września to tak będzie. Nie wrzucają tu nie potwierdzonych informacji.

ocenił(a) serial na 9
marius2355

ale w takim razie dlaczego w tym video jest napisane 2011 ?:S

ocenił(a) serial na 10
xenteks

Premiera jest 11 stycznia... Showtime przeniosla premiere, poniewaz producent Californication nakreca rowniez inny serial, i musieli przeniesc na styczen... To juz jest potwierdzone od okolo miesiaca. Nie wiem czemu na filmweb maja jeszce stara informacje?

ocenił(a) serial na 9
walery18

czyli jednak bedzie trzeba jeszcze poczekac prawie pol roku :S a ja juz liczylem ze sobie obejrze nowiutkie swiezutkie californication kurde blaszka :D

ocenił(a) serial na 7
marius2355

filmweb niekiedy mija się z prawdą, też się na tym potknęłam myśląc, że Californication będzie we wrześniu. A tu, całe 4 miesiące później.

użytkownik usunięty
marius2355

no niestety trzeba czekać :(

xenteks

Ehhh... ja cały czas żyłem w przekonaniu że startuje we wrześniu. Sugerowałem się filmwebem oraz tym że normalnie we wrześniu były premiery, a dziś się dowiaduje że dopiero w styczniu. No cóż, nie zostało mi nic innego jak czekać.

ocenił(a) serial na 6
kondzioff

kurde, a ja się dowiaduję teraz... kiedy niby miała być premiera. Przy Dexterze też mają błąd, wg nich s5e3 pojawił się parę dni temu, a następny odcinek s5e1 dopiero za ponad 2 tygodnie

ocenił(a) serial na 8
xenteks

http://www.sho.com/site/californication/schedule.do
On Demand
Episode
Mr. Bad Example
Start08/04/10
End09/21/10

InFeS

to nie ten sezon przecież.

ocenił(a) serial na 9
xenteks