PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371185}

Californication

2007 - 2014
7,7 152 tys. ocen
7,7 10 1 151788
6,9 27 krytyków
Californication
powrót do forum serialu Californication

Jeszcze nie skończyłem 2, ale dowiedziałem się, że 2 się skończyła w połowie grudnia więc pytam czy ktoś wie co z 3 sezonem ??? Wprawdzie nie widziałem 2 do końca i nie wiem co się wydarzyło dalej, ale niewieże, że Hank sobie życie ułożył więc napewno serial nie zostanie zakończony :)

Logan_Cole

z tego co wyczytałam to 3 sezon przewidziany jest na wrzesień, niestety. trochę trzeba poczekać ;)

ocenił(a) serial na 9
Logan_Cole

Nawet przed napisami końcowymi ostatniego odcinka 2 sezonu jest oficjalna zapowiedź 3 sezonu :)

ocenił(a) serial na 9
KamiLPArsenal

zapowiedź na 2009 rok, także możemy trochę poczekać... ale może być warto ;)

bartoss87

na wiosnę zaczynają kręcić kolejne 12 odcinków, więc znając Showtime albo wrzesień, albo październik :)
Look who's that, Hank Moody's back ;))

Hermes_2

To bardzo dobra dobra wiadomość :) Mam nadzieje, że na 3 sezonach nei skończą :) W sumie to mało jest takich WULGARNYCH seriali :D :D i takich aktorów jak David :)

ocenił(a) serial na 10
Logan_Cole

Wulgaryzm jest w tym serialu jedynie środkiem wyrazu, jeżeli jednak dostrzegasz jedynie cięte słownictwo to marnie rozumiesz ten serial :)

ocenił(a) serial na 8
Jezus_

chyba chodziło o wszechobecne cycki i mocne sceny seksu. dzięki nim ten serial nabiera charakteru.
ps. ja dopiero co skończyłem pierwszy sezon (zawiodłem się zakończeniem)

ocenił(a) serial na 8
holocausted_cannibal

Mocny serial bo stacja SHOWTIME słynie z mocnych produkcji:)
-Dexter
-Secret Diary Of A Call Girl
-The L World
-Weeds

ocenił(a) serial na 9
Logan_Cole

Wlasnie skonczylem ogladac 2 sezon i jak dla mnie swietny serial, niby sam sex i cycki, ale jednak ma przeslanie ktore dojrzaly widz zrozumie.
Juz nie moge sie doczekac tego 3 sezonu, a dopiero bedzie we wrzesniu ;/