Czy ktoś może dodać konkretne newsy o fabule 4 sezonu? Byłoby świetnie, ponieważ 4 sezon rozpoczyna się dopiero w styczniu przyszłego roku, a muszę te lukę jakoś uzupełnić.
I na Boga, jakim cudem Californication wypadł ze ścisłej 100? Przecież połowa seriali ,które w niej są, powinna wypaść...
Pozdrawiam
W sumie moze to nie news, ale masz tu link do trailera 4 sezonu. Fajny, ciekawy i pokazuje o co bedzie mniej wiecej chodzilo w sezonie :D
http://www.youtube.com/watch?v=BkWGa5yOMPU
Też mnie to zastanawia jak to sie stało, ze ten wspaniały serial nie jest w TOP 100, znajac zycie przyszły trolle i dali po 1/10, bo nie zrozumieli o co w nim chodzi lub rodzice nie pozwolili im ogladac. @Maltrick dzieki za trailer :)
Nie trolle, tylko nastolatki. +18 dzisiaj nie ma większego znaczenia, ogląda go każdy, a potem ocenia na 1/10 bo jest dla nich obrzydliwy, kiedy w ogóle nie powinni go oglądać.
Ja tam się zgadzam, serial jest doskonały. I pal sześć rankingi i tak są gówno warte ;)
W tym kraju byle troll, może zaszkodzić dobremu serialowi z prawdziwymi postaciami. Nie chce obrażać czyichś wartości moralnych, ale ortodoksyjnym pierdołom religijnym mówię NIE. Ludzie po prostu przesadzili.
Konferencja z Comic Conu,rozmowa z twórcami serialu o 4 serii:
http://www.youtube.com/watch?v=sDlRKlHGSok
Szukałem też informacji o nowej postaci 4 sezonu, Rob Lowe...to ten facet w czapce i burżujskim zaroście...
Niestety żadnych konkretów. Jeszcze dwa miesiące do otwarcia.
Jestem miłośnikiem "Californication" i też bardzo żałuję, że nie można oglądać go wcześniej i nieco bardziej Powszechnie. W naszym pięknym kraju gdzie panuje jedynie imitacja demokracji i gdzie każdy ma prawo wyrazić swój pogląd pod warunkiem, że będzie to pogląd większości jeszcze bardzo długo nikt nie dojrzeje do zrozumienia "Californication”, Bo niby jak mają zrozumieć taki serial w kraju gdzie 99, 9% telewidzów to wielbiciele takich "Arcydzieł" telewizji jak "Barwy Szczęścia" "Pierwsza miłość" czy "Klan" Nienawistnicy zabrzmią może za chwilę, że tam tylko seks a i w "M jak miłość są sceny erotyczne wybaczcie, ale Kasia C. paradująca w koszuli nocnej do kolan nie wywołuje mojego pobudzenia. Ok zabrzmiało to może trochę tak jakbym szukał w tym serialu tylko nagości, ale to nie jest tak. Bo, w którym Polskim serialu znajdziemy lepsze dialogi? Californication jest nie tylko atrakcyjne wizualnie, ale i błyskotliwe i jak na komedie bardzo inteligentne jednak dopóki Episkopat Polski będzie decydować o ramówce TV i nie zmieni się pokoleniowo władza TVP nie znajdzie się odważny, który otworzy widzów na ten świetny serial.
Ee nic nie zabrzmiało po prostu wiemy o co Ci chodzi i nie mówimy tego głośno bo nie można wśród wielbicieli naszych pięknych polskich seriali
Dobrze mówisz chłopaku. Tylko kiedy w końcu ta ''cudowna'' kraina dojrzeje do tego typu rzeczy... Niewiadomo, ale pomimo wszystko... Jak mawia nasz ulubiony bohater ''Life is good baby, life is good'' ;)
Life it,s Fucked Ud shit baby! And God Hates us All jak pisywał mój ulubiony bohater Polska nigdy nie dojrzeje w żadnym aspekcie