PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371185}

Californication

2007 - 2014
7,7 152 tys. ocen
7,7 10 1 151847
6,9 27 krytyków
Californication
powrót do forum serialu Californication

Jak sądzicie serial znowu będzie bawić do łez i trzymać dobry poziom czy jednak tak jak w przypadku kiepskiego 4 sezonu (jak dla mnie) serial będzie nudny i monotonny ?

ocenił(a) serial na 9
holdus

Mam nadzieję, że Californication podniesie się i chociaż spróbuje dorównać swoim najlepszym sezonom. Czy jest szansa na wyciek pierwszego odcinka przed premierą jak to miało miejsce rok temu?

ocenił(a) serial na 9
holdus

A dla mnie 4. sezon był lepszy od pierwszych 3. A tak w ogóle od pierwszej sceny pierwszego odcinka do ostatniej ostatniego Californication trzyma świetny poziom i przypuszczam, że w sezonie nr 6 będzie podobnie.

ocenił(a) serial na 9
robertspol

Dla mnie też 4 był bardzo dobry.

Najgorsze były pierwsze odcinki 3 sezonu, który dopiero pod koniec się rozkręcił. Z kolei 5 sezon nie był jakiś zły, ale bardzo nierówny, głównie przez tego chłopaczka Becki, który był niby podobny do Hanka, ale zupełnie nie miał jego uroku czy charyzmy.

ocenił(a) serial na 7
delh

Najsłabszym sezonem był ostatni. Niby dobry ale nie jak na serial o tak wysokim poziomie jak Californication. Jeżeli szósty nie będzie oryginalny jak pierwsze cztery, to chyba siódmy sezon może być już ostatni.