PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371185}

Californication

2007 - 2014
7,7 152 tys. ocen
7,7 10 1 151694
6,9 27 krytyków
Californication
powrót do forum serialu Californication

.... całe szczęście :D bo od 4 sezonów ten serial jest gównem

ocenił(a) serial na 6
Jurigag

Nareszcie. Chociaż i tak o kilka lat za późno.

ocenił(a) serial na 9
Grieves

Miałem taką nadzieję. Teraz pytanie, czy seria zakończy się happy endem D:

ocenił(a) serial na 9
Jurigag

koniec o 3 sezony za pozno ..

ocenił(a) serial na 9
karimnaf

Też się z wami zgadzam. Formuła serialu już się dawno wypaliła.
A na filmwebie mogliby w końcu zrobić ocenianie poszczególnych sezonów w serialach, a nie całego serialu...
Te nowe sezony mają się nijak do np. pierwszego sezonu.

ocenił(a) serial na 9
Tyrant

I to jest problem z oceną serialu gdzie w tym wypadku najbardziej widać upadek serialu. Pierwszy sezon oceniam podobnie jak ty na 9 natomiast ostatni to z ciężkim sercem 4. I jak tu ocenić obiektywnie ten serial. Takiego upadku chyba żaden serial nie miał.

ocenił(a) serial na 5
Tyrant

A gdzie taką propozycję można zgłosić? Bo też uważam, że w przypadku seriali wielosezonowych jest to niezbędne!!! Ten serial to idealny przykład ale podobne odczucia mam też co do Dextera i innych.

ocenił(a) serial na 6
karimnaf

no dokładnie, gdyby zakończyli serial na 3 sezonie byłby to idealny koniec i jedno z lepszych zakończeń ever

ocenił(a) serial na 8
Jurigag

zabawne.. ogladacie nie wiadomo po co juz 3 sezony serialu... skoro sie nie podoba to po co ogladac?

ocenił(a) serial na 9
maciekf

Ja tam już przestałem oglądać, moim ostatnim był 5 sezon. :) I tak ledwo go do końca obejrzałem.

ocenił(a) serial na 8
Jurigag

Kurczę...gdyby twórcy się trochę wysilili i przestali wałkować wątek Hank-Karen, to spokojnie można by dalej pociągnąć ten serial.

ocenił(a) serial na 9
Jurigag

Było do przewidzenia eheh szkoda ale coż bywa .

ocenił(a) serial na 9
FanHouse

Co sezon to gorzej. A pierwsze sezony byly obledne. Mam nadzieje, ze do ostatniego sezonu sie chociaz przyloza. Tak jak chociazby mialo to miejsce w 8-ym sezonie House'a, po kiepskim 6 i 7. Tam producenci niezle sie spisali. Licze na swietny ostatni sezon.

ocenił(a) serial na 8
selstei

Podobały mi się wszystkie sezony, ale niech sobie darują tym razem ten schemat "hank poznaje jakiegoś krejzola z branży muzycznej/filmowej i naturalnie posuwa jego dziewczynę/siostrę/babkę/matkę/whatever". Szczególnie typ z 6 sezonu był irytujący.

ocenił(a) serial na 6
selstei

2 sezony były rewelacyjne, potem coraz gorzej i powielanie tych samych schematów tylko w słabszym stylu. Oglądałem już tylko z przyzwyczajenia i nawet Runkle nie ratował sytuacji.

ocenił(a) serial na 10
Jurigag

Jeśli serial Ci się nie podoba nie musisz go oglądać.