Californication

2007 - 2014
7,7 152 tys. ocen
7,7 10 1 152108
6,6 20 krytyków
Californication
powrót do forum serialu Californication

http://www.youtube.com/watch?v=xugzt6mENWc&feature=youtu.be - Na oficjalnym profilu FB producenci zamieścili zapowiedź nowego sezonu. Jednak kiedy ruszy i co się bedzie w nim działo nie wiadomo. Jeśli chodzi o finałowy odcinek 6 sezonu to daje on naprawdę do myślenia.

ocenił(a) serial na 6
cybermitchnik

aaaaaaaaaaaa!!! Masakra! Umrę czekając na kolejny sezon... Dlaczego oni nam to robią?!

ocenił(a) serial na 7
infa

Podsycają napięcie. Podejrzewam, że jeszcze w tym roku zobaczymy Hanka. Choć finał ostatniego sezonu mnie zastanawia. Z trailera widać, że nadal będzie grać Duchovny, ale skoro sezon kończy się jak kończy to czy producenci znów postanowią pokazać co się dzieje kilka lat później? No i które wątki będą kontynuowane?

ocenił(a) serial na 10
cybermitchnik

Jak dla mnie jeśli chcą robić kolejny sezon niech to będzie lepiej ostatni ... Im więcej tym gorzej . Jestem ogromnym wielbicielem tego serialu . Ale ... niech zakończą go stylowo , z jajem i dobrym końcem , lub złym . Ale niech zakończą . Bo zaczyna się gmatwanie na siłę , ciągnięcie wątków miłości Hank- Karen bla bla bla . Powoli będzie to jak moda na sukces . Czasem trzeba wiedzieć kiedy odpuścić i zakończyć coś co jest póki co genialne . A nie spieprzyć i zrazić do siebie widzów . Tyle mojej przemowy .