PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371185}

Californication

2007 - 2014
7,7 152 tys. ocen
7,7 10 1 151711
6,9 27 krytyków
Californication
powrót do forum serialu Californication

Z Showtime dochodzą do nas bardzo interesujące informacje. Okazuje się, że stacja pracuje nad potencjalnym spin-offem ich hitu "Californication". Bylibyście zainteresowani takim serialem czy formuła Wam się już przejadła?

Szczegóły na http://showtv.pl/news_item_3410.htm

salmaatache

Chyba zacznę oglądac ; )

ocenił(a) serial na 8
salmaatache

...ale rozumiem, że wtedy Hank Moody poszedłby lekko w odstawkę. Oczywiście nikt by się nie pokusił, żeby go z serialu zlikwidować, ale domyślam się, że jego losy zostałyby przeniesione na drugi plan...
Szczerze mówiąc średnio to widzę. Jednak... mimo wszystko Californication to Hank. Jasne, serial jest bardzo dobry także dla tego, że występują tam inne świetnie wykreowane postaci, myślę, że każdy widz darzy szczególną sympatią inną rolę, ale jednak...
Z drugiej strony w każdym sezonie Californication zaskakiwało mnie bardzo pozytywnie, chociaż myślałem, że pomysł na ten tytuł został już dawno wyczerpany.
Kto wie... ale mimo wszystko, twórcom radziłbym uważać, bo bardzo łatwo mogą nie tyle 'zmarnować' bardzo udany tytuł, ale po prostu go zepsuć.
Nowy serial, nowa formuła - oczywiście. Zmiana Californication - nie wiem, ale mam obawy...

ocenił(a) serial na 5
salmaatache

Jedyny spin-off jaki miałby sens, według mnie, to Lew Ashby. Zdecydowanie najlepsza postać obok Hanka w serialu, poza tym fakt, że znamy zakończenie jego historii też jest ciekawą opcją, wiadomo, że nie będzie żadnego happy endu. No i muzyka, Lew znał się na rzeczy więc i tutaj byłoby dobrze pod tym względem.

ocenił(a) serial na 8
Vooyt

popieram !