Myślę, że jak będzie trzymał poziom to czemu nie. W każdym serialu zdarzają się dołki. No i jeżeli ktoś ma awersję to Showtime nikogo nie zmusza do oglądania ich seriali. Zniesmaczenie to jeden z powodów dla których do tej pory nie skończyłem oglądać Prison Brake. Tutaj póki co jeszcze Mi nie doskwiera to uczucie.
A 4 sezon trzyma poziom? Pytam, bo nie widziałem a różnie mawiają zbieram opinię.
Jak dla mnie trzyma poziom. Moim zdaniem wszystkie narzekania rozbijają się o lekko zmienioną formułę serialu co przejawia się nieraz przerostem dramatu nad komedią ale to jest chyba dobre posunięcie bo oprócz humorystycznej otoczki potrzebna jest jeszcze jakaś historia a ciągłe oglądania perypetii Hank'a jak w 1 i 2 sezonie szybko zaczęłoby być wtórne.
sezon pierwszy = rewelacja, drugi podobnie, trzeci był straszny nudny, przesadzony i miałki (a już akcja z pojedynkiem na pistolety, żal straszny), czwarty sezon moim zdaniem średni ale ostatni odcinek (ep.8) znów bardzo dobry - co tu dużo ukrywać hank&charlie tak naprawdę ciągną cały ten serial - wiele osób słusznie uważa że wątki, Macy, Beki i Karen to nuda, melodrama i typowe pierdzielenie w bambus jakiego pełno w latynoamerykańskich tasiemcach...szkoda że tak szybko pozbyli się Billa, który powinien (zważywszy na historie) być przynajmniej w drugim i czwartym sezonie.
Jeżeli szykują sezon piąty, to niech lepiej scenarzyści zbiorą trochę lepszych żartów, sytuacji etc. bo za chwilę się okaże że wszyscy mają gdzieś przygody Hanka, a on sam stanie się żałosną karykaturą Bukowskiego
Czego ty chcesz od Becci? Jest genialna. A Lew Ashby? Praktycznie podbił podbił cały drugi sezon? A Susane Colini? Co to za gadanie o jednej postaci ciągnącej cały serial? Czepiasz się.
bardzo dobrze,że będzie następny sezon,oglądam go od początku i za każdym razem mnie rozwala,Duchovny jest świetny