Californication

2007 - 2014
7,7 152 tys. ocen
7,7 10 1 152109
6,6 20 krytyków
Californication
powrót do forum serialu Californication

Californication S05E03

użytkownik usunięty

Odcinek nawet nawet oceniam go tak na 7/10.

ocenił(a) serial na 9

a ja 1/10 szczególnie murzyna z jego ciągłym yoł. corka Hanka powtarza schemat matki, Runkle od razu palcówkę chce robic :D jakby przez 4 sezony nie mozna było sie rozwinąć co do kobiet, jednym słowem narazie nuda i rutyna.

legg

Gdzieś wcześniej pisałem że Runkle posunie nianię.. Dużo się nie pomyliłem :D

ocenił(a) serial na 10
flowproba

A jak zagadasz do laski i ona Ci powie żebyś spier... (tj. szybko się oddalał) to później mówisz, że prawie ją posunąłeś?

ocenił(a) serial na 10
flowproba

A jak zagadasz do laski i ona Ci powie żebyś spier... (tj. szybko się oddalał) to później mówisz, że prawie ją posunąłeś?

użytkownik usunięty
flowproba

Zpalcował ją ;)

ocenił(a) serial na 8
legg

jeśli ten jest 1/10, to poprzednie 2 były na -9/10... pozytywne zaskoczenie w tym odcinku w każdym razie, wreszcie miałem poczucie, że znowu oglądam Hanka, może nie w najlepszym wydaniu, ale przynajmniej tego, którego poznałem w dwóch pierwszych sezonach. Miła odmiana dla bezradnego, żenującego momentami podstarzałego podrywacza bez polotu , który od 3 sezonu zbyt często dubluje Moody'ego...

ocenił(a) serial na 9
legg

1/10?! Powiedz mi, w którą stronę chciałbyś żeby serial się rozwinął?... Po co zmieniać coś co jest dobre? A może brakuje Ci romansu ala' "Moda na Sukces"? Jak ja lubię takie jęczenie... i bandę malkontentów, którym wszystko się nie podoba... uważam ,że odcinek jest świetny! Ma masę świetnych dialogów i scen, które w żaden sposób nie starają się zmienić pierwotnej formuły serialu. Ten odcinek to esencja charakteru Moody'ego i Runkle'a, Yoł!

użytkownik usunięty
legg

Gdzie w Polsce znaleźć taką kobietę(oczywiście ładną) której jak zrobię to co Runkle zrobił w tym odcinku dostanę tylko upomnienie?

ocenił(a) serial na 7

na akademikach

ocenił(a) serial na 8

Też daję siódemkę. I z niecierpliwością czekam na odcinek czwarty, który zapowiada się ciekawie. Dziewczyna Hanka przylatuje w odwiedziny i po zapowiedziach widzę, że może być "grubo".

ocenił(a) serial na 8

Najbardziej rozwaliło ATM :)
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ass_to_mouth

ocenił(a) serial na 10

Jak do tej pory najlepszy z piątego sezonu, o niebo lepszy od dwóch poprzednich.

ocenił(a) serial na 10

jak dla mnie ok.
serial się dopiero rozkręca, jesteśmy na 3 odcinku więc musimy bardziej poznać bohaterów.
z tego co pamiętam czwarty też się trochę rozkręcał.

ocenił(a) serial na 9

Jestem dobrej myśli co do kolejnych odcinków. Mam nadzieję, że nie zobaczymy już byłego chłopaka Beccy w żadnym odcinku.

Znakomajkowity

eeee a ja właśnie bym go zobaczyła, albo innego faceta u jej boku :P wątek Becci powinien się rozwijać

ocenił(a) serial na 9
pixi222

a ja bym chcial zeby hank i karen sie zeszli!:D

checik1

a co zrobimy z Richardem ? :p zostanie facetem Becci hehehe ? :P

checik1

ja tez. to takie nudne sie zrobilo.