a ja 1/10 szczególnie murzyna z jego ciągłym yoł. corka Hanka powtarza schemat matki, Runkle od razu palcówkę chce robic :D jakby przez 4 sezony nie mozna było sie rozwinąć co do kobiet, jednym słowem narazie nuda i rutyna.
A jak zagadasz do laski i ona Ci powie żebyś spier... (tj. szybko się oddalał) to później mówisz, że prawie ją posunąłeś?
A jak zagadasz do laski i ona Ci powie żebyś spier... (tj. szybko się oddalał) to później mówisz, że prawie ją posunąłeś?
jeśli ten jest 1/10, to poprzednie 2 były na -9/10... pozytywne zaskoczenie w tym odcinku w każdym razie, wreszcie miałem poczucie, że znowu oglądam Hanka, może nie w najlepszym wydaniu, ale przynajmniej tego, którego poznałem w dwóch pierwszych sezonach. Miła odmiana dla bezradnego, żenującego momentami podstarzałego podrywacza bez polotu , który od 3 sezonu zbyt często dubluje Moody'ego...
1/10?! Powiedz mi, w którą stronę chciałbyś żeby serial się rozwinął?... Po co zmieniać coś co jest dobre? A może brakuje Ci romansu ala' "Moda na Sukces"? Jak ja lubię takie jęczenie... i bandę malkontentów, którym wszystko się nie podoba... uważam ,że odcinek jest świetny! Ma masę świetnych dialogów i scen, które w żaden sposób nie starają się zmienić pierwotnej formuły serialu. Ten odcinek to esencja charakteru Moody'ego i Runkle'a, Yoł!
Gdzie w Polsce znaleźć taką kobietę(oczywiście ładną) której jak zrobię to co Runkle zrobił w tym odcinku dostanę tylko upomnienie?
Też daję siódemkę. I z niecierpliwością czekam na odcinek czwarty, który zapowiada się ciekawie. Dziewczyna Hanka przylatuje w odwiedziny i po zapowiedziach widzę, że może być "grubo".
Jak do tej pory najlepszy z piątego sezonu, o niebo lepszy od dwóch poprzednich.
jak dla mnie ok.
serial się dopiero rozkręca, jesteśmy na 3 odcinku więc musimy bardziej poznać bohaterów.
z tego co pamiętam czwarty też się trochę rozkręcał.
Jestem dobrej myśli co do kolejnych odcinków. Mam nadzieję, że nie zobaczymy już byłego chłopaka Beccy w żadnym odcinku.
eeee a ja właśnie bym go zobaczyła, albo innego faceta u jej boku :P wątek Becci powinien się rozwijać