Gdy zaczęła już grać muzyka z "Rocket Man'a" można wyczytać z ruchu jej ust parę słów i nie były one miłe.
Ale może ktoś zna się bardziej na takim czytaniu i napisze więcej.
My Morning Jacket "Rocket Man"
Nie wiem co powiedziała , ale domyslam się ze kazała mu spierdalać i nie wracać :D
Szkoda , serial był bardzo dobry , ale ostatni odcinek mnie zaskoczył negatywnie. Znaczy , pesymistycznie.
Teraz z bardzo dobrego serialu zrobił się genialny.
CZy ktoś teraz powie , że w tym seriali chodzi tylko o "Fuckin' and punchin'" ?
3 odcinki z rzędu Hank nikogo nie zaliczył , a ostatni odcinek to smutny geniusz scenarzystów.
Nie moge się doczekać na 4 sezon. Będzie ??
Tak sobie myślę , że Becca będzie za Hankiem i ta cała Mia dostanie za swoje.
uh , dobrze że to "tylko" serial bo bym komuś przywalił ....
ja gdzieś wyczytałem, że 4 sezon będzie chyba jakoś w wrześniu 2010, ale nie jestem pewien
kawałek na końcu to rocket man, ale w wykonaniu eltona johna. I 4 sezon będzie, ogłosili to po pierwszych odcinkach trzeciego bodaj.
To bez znaczenia co mu dokładnie powiedziała. Kazała mu wy....lać z chaty.
W końcu dowiedziała się rzeczy nie małej.
nie obejrzałam jeszcze ostatniego odcinka,swoją droga nie wiem, po co czytam spoilery:), ale zapowiada sie ciekawie. Cieszę się, że w końcu zrobili coś na smutno, jak przystało na świetny komediodramat jakim jest Californication. Sezon 3 byl nierówny, bez przesłania i mam nadzieję, że to się zmieni. Btw nie rozumiem zachwytów nad najgorszym wg mnie odcinkiem, czyli Appartament - kwintesencją slabości 3 sezonu. Nie wiadomo bylo czy to stare, dobre Califonication, czy sitcom w stylu np Dwóch i pół...
Mniej więcej powiedziała tak ...
Ty niedobry człowieku,
Czy zdajesz sobie sprawę z tego co zrobiłeś?
Jak mogłeś?
OMG!
FCK U!
I Hate U!
później niestety nie mogłem zrozumieć, ale chyba coś w stylu 'zapłacisz za to ..."
Pozdro!