PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371185}

Californication

2007 - 2014
7,7 152 tys. ocen
7,7 10 1 151711
6,9 27 krytyków
Californication
powrót do forum serialu Californication

Trochę mnie to zastanawia, zawsze było, że to Karen jest idealna, aż tu nagle pojawiła się Kali.
Wolelibyście, żeby Hank był z Kali, Karen czy sam ? Bo ja juz chyba sam nie wiem ;)

ocenił(a) serial na 9
pitixpl

Lubię postać Kali i z chęcią bym ją zobaczył w negliżu ;) Jednak uważam, że Hank powinien zostać samotny. Taki moim zdaniem czeka go los i to jest jedna z tych rzeczy, której scenarzyści nie powinni zmieniać.

ocenił(a) serial na 8
Znakomajkowity

zawsze jak hankowi sie farci to sie zjawia ta zmora karen i mu truje du.e

kozodoj

Chciałeś napisać: miłość jego życia Karen?;)
Hank przez swoje własne wybory znalazł się w miejscu, w którym aktualnie jest. Nie wyciąga wniosków z błędów, które popełnia... ciekawa jestem czy on byłby jeszcze zdolny do stworzenia normalnego, działającego związku?

ocenił(a) serial na 8
Maslana2203

Hank jest w porzadku typem co robi kariere i żyje na swój sposób to ta nawiedzona baba nie wie co chce, ożeniła sie tym profesorem , jeden kryzys juz poryczana leci do Hanka, i tak w kólko

kozodoj

I uważasz, że jego sposób na życie jest jakiś super?

ocenił(a) serial na 8
Maslana2203

jak widać niezle mu sie wiedzie

kozodoj

No tak, bycie społecznym i emocjonalnym wrakiem zawsze spoko.

ocenił(a) serial na 8
Maslana2203

szanowany rozchwytywany pisarz to wg Ciebie społeczny wrak? poruszajacych ksiązek też by nie napisał emocjonalny wrak

ocenił(a) serial na 7
Maslana2203

nie zgodzę się z tobą niestety. Chociaż nie popieram części decyzji Hanka, to jednak wina leży po stronie Karen. Schemat wygląda następująco, to ona zostawia go, on zaczyna żyć swoim życiem i będąc singlem robi "różne" rzeczy, które potem Karen wyciąga przeciwko niemu, gdy postanawia do niego wrócić. Wszystko jest pięknie wyłożone przez Abby na rozprawie :) W tym wypadku Karen jest jednocześnie miłością jego życia jak i największą zmorą :)

wacek1990

Mnie najbardziej uderzyło własnie to, że jemu w życiu nie przyszłoby do głowy, żeby ją zdradzić i był jej naprawdę wierny dopóki ona go nie zdradziła i nie rzuciła dla Billa. I myślę, że to go stworzyło tym kim się stał później. Wkurzałam się na nią tyle razy podczas oglądania Cali... ale jednak coś w niej musi być takiego, że Hank jest w niej nieodwracalnie zakochany.. tylko zastanawia mnie co?;p

ocenił(a) serial na 7
Maslana2203

zgadzam się z tym, że to jest trudne... miałem to samo, po prostu trafiło mnie coś, ciężko odkreślić co, a gdy ona mnie zostawiła nie mogłem być z nikim, bo ciągle myślałem o niej, każdy związek rozbijałem po góra 2 miesiacach... nie umiem tego w żaden sposób wyjaśnić :) przeszło niedawno i jestem szczęśliwy jak nigdy wcześniej, przy kobiecie na której naprawdę mi zależy :)