Nie cały rok temu był on w pierwszej 50-ce a teraz ,,238. w rankingu seriali" ???
Co się porobiło z tym światem....
Szanowny Kolego - dlatego, że serial zszedł na psy. Zwyczajnie zrobił się przegięty i obleśny - zwłaszcza czwarta seria, którą obejrzałem wyłącznie z "miłości" do dwóch pierwszych sezonów. Serial pełen niesmacznych żartów, głównej postaci kończą się pomysły na odpychanie publiki (no w sumie zoofilem to hank jeszcze nie był...), konflikt rodziny przypomina gównianą latynoską telenowelę.
Ogólnie z szacunku do widza powinniśmy zakończyć przygodę już jakiś czas temu. Bo już zwyczajnie nie bawi, a wręcz męczy.
W każdym bądź razie - ja się wypisuję z dalszej części serii.
Ocena i "serduszko" przede wszystkim za 1. i 2. sezon.
To MOJE ZDANIE.
Pozdrawiam.
Tak jasne, a House, który od 2 sezonów prezentuje poziom żenujący jakoś trzyma się na miejscu 2.
Dalej idąc - Supernatural, który jest tak głupi, że sam nie wiem dlaczego go oglądam.
O Kompanii Braci na 1. miejscu nawet nie wspomnę...
Miejsca nie są adekwatne do jakości serialu, nie mniej Californication w każdym odcinku coś ciekawego prezentował.
Ciekawe co dalej będzie z SoA, Dexterem i Breaking Bad.
,,zszedł na psy" ???? Rozumiem, że 4 sez. może się komuś nie podobać bo jest to tzw.: ,,wałkowanie tematu" , ale kiedy fan 1 i 2 sez,. mówi, że nie podoba mu się, ponieważ są w nim niesmaczne żarty to mamy do czynienia z najzwylkejszym w świecie przykładem hipokryzji. W 1sez. była scena trójkąta zakończonego oddaniem moczu na partnerów a ty mówisz, że w 4 obsceniczność cię obraża cię???
Coś mi tu nie pasuje...
A sorry... Przyzwyczaiłem się do tego jak wszyscy mówili, że ona sikała. Wytryski i punkt G to jest (co najciekawsze) żeńska prostata.
Bardzo dziękuję Kolego, że mnie wyręczyłeś bo chciałem wrócić do tematu i "wyjaśnić" wspomniane zdarzenie.
A kolega cj_01 to zostawi panie .jpg i sprawdzi w realu jak to naprawdę jest z damskim wytryskiem :]
Bez urazy oczywiście :).
powinni skończyć z rodzina Hanka bo ten wątek staje sie obraza dla inteligencji widza, skupić sie na przygodach pisarza w Hollywood cierpiacego na brak weny. I tak wiadomo że ten serial sie do tego sprowadza.