PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371185}

Californication

2007 - 2014
7,7 152 tys. ocen
7,7 10 1 151700
6,9 27 krytyków
Californication
powrót do forum serialu Californication

Wkurza mnie, ze tak dlugo jeszcze trzeba czekac do nowych odcinkow, tj sezonu 4-tego. PHI. Mogli pomyslec za wczasu ...albo ustawic sie tak jak ten serial "Lost" - krecili w miare sprawnie. Pal licho, czekam niecierpliwie. !

użytkownik usunięty
qzka

Dokładnie ja również nie potrafię się doczekać , ale cóz należy uzbroic sie w cierpliwosc

ocenił(a) serial na 9
qzka

przenieśli premierę na styczeń co zrobić...

ocenił(a) serial na 8
grzegooo

jak dla mnie spieprzyli, serial był na fali, a do przyszłego roku, ludzie zapomną i straci oglądalność :/

ocenił(a) serial na 7
izzard

Zgadzam się w zupełności minęło za dużo czasu od poprzedniego sezonu, ludzie zapomną i raczej nie przywróci to oglądalności takiej jak wcześniej ale z drugiej strony jest internet można sobie odcinki poprzypominać a człowiek jest istotą ciekawą a podobno im dłużej się na coś czeka tym lepsze to coś będzie:)

ocenił(a) serial na 9
izzard

oj, ja o oglądalnośc bym sie nie martwił na miejscu showtime'a, ale z chęcią też bym już wrócił do przygód hanka zwłaszcza po genialnym zakończeniu 3 sezony ;)

mtgo

Ja parę dni temu zaczęłam dopiero oglądać, jestem pod koniec 1 sezonu ;p Ale i tak będę miała przerwę skoro dopiero w styczniu rusza znowu.

ocenił(a) serial na 8
anulka88

fuck :/ myslalem ze z Dexterem bedzie to lecialo, moze dzieki dluzszemu czasu przerwy popracuja nad gadkami, fabula sezonu bo s3 byl najslabszy

ocenił(a) serial na 10
D1RT

ja po prostu czekam cierpliwie :)

ocenił(a) serial na 8
holdus

Przecież do stycznia już niedługo :D

ocenił(a) serial na 9
izzard

do pierwszego stycznia ;/ ...pamiętajmy że wyemitowany będzie 1 odcinek, na reszte trzeba będzie czekać.