Wkurza mnie, ze tak dlugo jeszcze trzeba czekac do nowych odcinkow, tj sezonu 4-tego. PHI. Mogli pomyslec za wczasu ...albo ustawic sie tak jak ten serial "Lost" - krecili w miare sprawnie. Pal licho, czekam niecierpliwie. !
Dokładnie ja również nie potrafię się doczekać , ale cóz należy uzbroic sie w cierpliwosc
jak dla mnie spieprzyli, serial był na fali, a do przyszłego roku, ludzie zapomną i straci oglądalność :/
Zgadzam się w zupełności minęło za dużo czasu od poprzedniego sezonu, ludzie zapomną i raczej nie przywróci to oglądalności takiej jak wcześniej ale z drugiej strony jest internet można sobie odcinki poprzypominać a człowiek jest istotą ciekawą a podobno im dłużej się na coś czeka tym lepsze to coś będzie:)
oj, ja o oglądalnośc bym sie nie martwił na miejscu showtime'a, ale z chęcią też bym już wrócił do przygód hanka zwłaszcza po genialnym zakończeniu 3 sezony ;)
Ja parę dni temu zaczęłam dopiero oglądać, jestem pod koniec 1 sezonu ;p Ale i tak będę miała przerwę skoro dopiero w styczniu rusza znowu.
fuck :/ myslalem ze z Dexterem bedzie to lecialo, moze dzieki dluzszemu czasu przerwy popracuja nad gadkami, fabula sezonu bo s3 byl najslabszy