Californication

2007 - 2014
7,7 152 tys. ocen
7,7 10 1 152224
6,6 20 krytyków
Californication
powrót do forum serialu Californication

Czy 4 sezon miał być ostatni. Własnie skończyłem i te zakończenie i w ogóle, wskazywał
jakby to był ostatni sezon ?

ocenił(a) serial na 7
BetonowyNigger

Nie, 4 sezon nigdy nie miał być ostatnim. Zgodzę się że lepszego zakończenie sobie nie wyobrażam, wszystko było w nim idealne, absolutnie wszytko. Trochę marudziłem, że po takim zakończeniu 4 sezonu, zakończenie serialu, nie będzie już pewnie tak dobre, ale w sumie ciesze się, że jest kolejny sezon który bardzo mi się podoba jak do tej pory :)

wacek1990

Mi 5 sezon się średnio podoba, ale jakoś mi pasuję to że 5 sezon zmierza ku końcu serii :) zresztą David coś staro zaczyna wyglądać :D

netti

Własnie te zakończenie w 4 sezonie, jest bardzo fajne wręcz idealnie by się nadawało na zakończenie serialu, jak dla mnie zakończenie całego serialu mogło by być nawet gorsze byle by nie było happy endu bo to od razu obniży moją ocenę. Co do 5 sezonu, to najkrócej jak się da - odgrzany kotlet.

BetonowyNigger

happy end był by dobry, ale nie po tym co widzieliśmy przez 4 sezony i widzimy w 5 :) ale i tak czuję, że czeka nas 6 sezon bo co seksoholiczny David Duchovny będzie robił :) najlepiej mu jak narazie wychodzi granie poniekąd siebie :D