Jak myślicie co dalej się wydarzy?? Żeby nie było, że jak na ironie losu Sasha tez nie ma 18 :P
A mi się wydaje, że Marcy będzie w ciąży. Tylko czy z Charlim? W końcu "podobno" bezpłodny. Ale coś mówił o tym, że chce to zmienić.
SPOILER SPOILER SPOILER (Wole się zabezpieczyć gdybym się zapędził w komentowaniu postaci)
Sasha zdaję się ma coś ponad 18 myślę, że Moody nie pchał by się (dwuznaczność celowa) ponownie w to samo. Co do Marcy to też tak myślę, ale czy Charlie będzie chciał wrócić. Przecież chce dobić do trzycyfrowego wyniku.
Akurat ten trzycyfrowy wynik to ucieczka wg mnie, taka tylko wymówka. W końcu większość facetów "ratuje się" w ten sposób jak straci ukochaną bądź jest samotny.
Wiesz to z doświadczenia? :) Jeśli tak to przesyłam moje najbardziej zazdrosne i pełne szacunku gratulacje, A tak poważnie to kto wie, tak się teraz zastanawiam co byłoby lepsze dla fabuły. Raczej nie zrobią z płaczliwego Charliego jakiegoś K U T A S A bez sumienia i nawet jeśli dziecko nie będzie jego to zajmie się Marcy. Oby scenarzyści nie poszybowali za bardzo i nie zrobili z Californication drugiego Lost, bo to będzie niewyobrażalna tragedia
I tak i nie. Miałem okazje, nie korzystałem i nie ma czego zazdrościć. Hank dobrze kiedyś powiedział "Żadna liczba posuwanych Cipek nie da Ci tego co miłość kobiety na której Ci zależy"