SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY
Słuchajcie! Jeśli macie możliwość to obczajcie sobie końcówkę odcinka dziesiątego drugiego sezonu. Nie wiem czemu, ale cały czas mam wrażenie, że Hank skłamał, że to tylko syfilis. Myślicie, że może mieć raka ? Zastanawiam się nad tym i wydaje mi się, że mógłby to być ciekawy wątek ...
Ciekawa hipoteza..
..w takim razie powinien dostać porakowy seks
A poważnie, myślę że prawdopodobne jest, że jeśli taka byłaby diagnoza, to nie powiedziałby o tym Karen (nie odrazu). Ale takiego wrażenia jak Ty, Slash, po tej scenie nie mam - przecież żartował z tego (fakt, że to Hank - często ma wisielczy humor i fakt, że jakoś dziwnie nie było po nim widać ulgi). Wątek też się skończył dość szybko (a w 2 sezonie wracało się do wielu rzeczy), ale czy kontynuacja byłaby `ciekawa`? I jak długo by potrwała..?
Mnie bardziej zaciekawiły prawdziwe motywy, dla których został w Kaliforni /zamiast wracać z rodziną do Nowego Jorku - przecież tego chciał/. Też ktoś przeczuwa, że stały za tym jakieś ukryte intencje?:>
Z tym syfilisem też mi coś nie pasuje... ów wątek choroby wydaje mi się bowiem jakiś taki ubogi... niepasujący do fabuły tego serialu... Przypomnijmy sobie: Karen wyczuwa zgrubienie, idą do lekarza, Hank robi badania, potem ze zdenerwowaniem czeka na telefon, który ma wyjaśnić istotę problemu i wszystko po to, by usłyszeć, że to "tylko" syfilis i po zażyciu tabletek będzie zupełnie zdrowy... mnie to jakoś do końca nie przekonuje... czegoś brakuje... ale być może miał to być jedynie taki mały epizod w jego życiu "ku przestrodze przygodnych związków";P już sama nie wiem... Pzdr.
Tak, ale sytuacja ta ukazuje, że jednak Karen nie ma w dupie i że może na nią liczyć. Tak więc nie jest to taka uboga scena na jaką wygląda ;)
Wszystko się liczy :D
Ale kto wie, zobaczymy. Jak dla mnie jeden grzbib.
Ciezko rokowac mysle ze to nie syfilis sklamal aby mmiec przekonanie ze Karen nie bedzie sie go dopytywac co i jak - tak dal Karen pretekst do cieszenia sie wygrana byl to jedyny motyw ktorego w ogole nie bral pod uwage, czyli moglo to byc cos innego. Rak raczej nie sadze trudno wyobrazic sobie 3 serie i Hanka bez malego Hanka, ale pewnie temet poroci i wyjasni sie w 3 sezonie trzeba czekac trudno.