PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371185}

Californication

2007 - 2014
7,7 152 tys. ocen
7,7 10 1 151694
6,9 27 krytyków
Californication
powrót do forum serialu Californication

Oglądałem ten serial 2 razy i o ile dobrze pamiętam proces wydania książki przez Mia'e wyglądał
mniej więcej tak:
Hank pisze książkę -> daje ją do przeczytania Karen -> Karen jej nie czyta a w międzyczasie Mia robi
kopię -> Hank bierze książkę od Karen -> Książka zostaje skradziona -> Mia wydaje ją jako swoją
Skąd Mia wiedziała, że Karen nawet nie zaczęła czytać tej książki? Przecież tak na logikę, znając
uczucia Karen co do Hanka wypadało by sądzić, że zajrzała do tego nowej powieści.
Poza tym czy Mia wiedziała, że Hank stracił powieść czy tak czy siak by wydała jako swoją?
Główny wątek serialu a trochę naciągany mi się wydaje
Ktoś wytłumaczy?

Hummer_fw

A nie można przyjąć, że Mia była idiotką? Głupi ma szczęście - nie analizowała, nic nie przemyślała i się udało.

ocenił(a) serial na 10
perhapsmardybum

Czy ja wiem, nie jest głupia. Jest negatywną bohaterką, popełnia dużo złych decyzji, błędów ale moim zdaniem nie jest idiotką.

ocenił(a) serial na 9
Hummer_fw

To dobra postać, i to szaleństwa młodości ze chciała zaistnieć/ I nie jest negatywna, raczej barwna.

ocenił(a) serial na 9
Hummer_fw

Gdy Mia wchodzi do pokoju, widzi ksiazke i pyta Karen, czy ja przeczytala. Ta odpowiada, ze nie i wtedy Mia ja zabiera, kopiuje i potem prawdopodobnie oddaje. Ksiazka zostaje skradziona i tu zostaja tylko domysly. Sadze, ze Hank powiedzial o tym Karen i Mia to podsluchala :)