Serial zrealizowany na fatalnym poziomie, bez składu i ładu. Gra aktorska rozmywa wszelkie nadzieje na "co bądź fabuły". Całość oceniam jako plugawa i głupia - ot miernota i chłam. Murowany hit na naszym podwórku...Niestety. Może nie będzie to zbyt wyszukany przytyk ale uważam że każda jedna mina i gag głównego bohatera z serialu "The Bill Cosby..." jest w większym stopniu godna uwagi niż ... 1,5 serii tego serialu ( miałem tą wątpliwą przyjemność" w trakcie przymusowego czasu wolnego). Gdyby jakakolwiek postać w tym serialu miała choć ukryty potencjał, hmm zwykły Arthur Spooner zawstydziłby tam nie jednego. Rozumiem że nie jest to klasyczny serial komediowy, w opisie jest Dramat/komedia... Hmm, w pewnym sensie nic bym nie zmieniał. Chociaż nie, powinni dorzucić na stronie jeszcze jeden gatunek ... "Miałkość".
P.S. Nasunęło mi się jeszcze a propos gry aktorskiej... Irytujące są zmiany charakterologiczne w następstwie max kilku odcinków, zgadzam się że szklany ekran to "skrót i domysł" ale w realizacji takiego przekazu również trzeba się odnaleźć...
no cóż, każdy ma prawo do własnej opinii. nie podoba ci się to nie oglądaj. przymusowy czas wolny na pewno można wykorzystać inaczej. a czy warto niech każdy oceni sam, nie jesteś dla mnie absolutnie żadnym autorytetem żebym miał polegać na twojej opinii chłopaku (zwłaszcza patrząc jak oceniasz inne seriale). twoje poczucie humoru musi być wyjątkowe.
@forzaroman; bardzo mi sie podoba ten serial i oglądam wszystkie odcinki na bierząco, no i trzeba przyznać, że to co powytykałeś to prawda, nawet przy moim niewprawnym oku i małej wiedzy na temat aktorstwa i filmu widać od razu, że gra aktorska i reżyseria leży w tym serialu; brak konsekwencji w scenariuszu również rzuca sie w oczy jednak mimo tych i innych minusów, których w przypadku tego serialu jest sporo, fajnie odprężyć się oglądając ten serial, zobaczyć co tam hank znowu odwali, pośmiac sie z szalonych postaci pierwszo jak i drugoplanowych no i oczywscie przyjżeć sie kilku naprawde ładnym aktorkom. Jak widać plusów też jest kilka i jesli damy rade przez chwile sie nie napinac i zignorować wady serialu można sie nieźle bawić.