Witam!
Czy ktokolwiek z was wie jaka nutka leci w trakcie "fantazji gwałtu" Charliego ? (noc, na łysinie rajstopki Marcie). Oraz na sam koniec w tle kłótni Hank'a z córką ?
przecież pytałeś o nutki, a nie utwory. masz chyba braki w edukacji muzycznej.
jasne że mam braki w edukacji muzycznej, nie skończyłem żadnej szkoły muzycznej, jedynie tyle co w podstawówce, jak dobrze pamiętam były lekcje muzyki - swoją drogą zawsze mnie bawiły co nie miara. A tak w ogóle polaczek to teraz będziesz rżną cwaniaka ? z edukacją muzyczną mi tu wyskakujesz ? uwal się wiesz na czym i nie mrugaj nawet. Rusz łbem pokaż, że jesteś inteligenty i zrozum co miałem na myśli pisząc nutka, czy zawsze mam pisać utwór muzyczny, wykonawca i tytuł piosenki, track'u w jego wykonaniu ? nie spinaj się tak proszę Cię i nie udawaj inteligenta. Jeżeli nie znasz pozycji użytych w tym odcinku to nie udzielaj się proszę bo poprosiłem o pomoc kogoś kto wie/zna tytuły tych kawałków. Nie pisałem zaś nic w stylu "Jeżeli jest tu jakiś pseudofilozof proszę go o udzielenie się i pouczanie mnie odnośnie mego wykształcenia muzycznego". Ty masz wykształcenie ? pochwal się za nim do kogoś z tekstem wyskoczysz.
czy ja się spinam? zamiast tyle pisać to ruszyłbyś łbem i pokazał, że jesteś inteligentny, i sam poszukał autora, przekopałbyś połowę internetu w tym czasie i na pewno znalazł. nie jestem taki wyniosły, żeby się chwalić wykształceniem.
masz mnie za leniwego barana ? w necie krążą 3 kawałki do 2 odcinka 3 serii, żaden z nich to nie jest ten, o który pytam, więc ... ??
"Nie jestem wyniosły.." ;) pozdrawiam.
Liczę, że znajdzie się ktoś kto jednak zna te "nutki" o których pisałem wyżej.
może bez barana ;)
jeżeli nie znalazłeś nigdzie to pewnie (tak jak reszty muzyki instrumentalnej) autorem jest bates i adams. jak szukałeś po zagranicznych i nie znalazłeś to tym bardziej na fw nie znajdziesz ;)
póki co oczywiście życzę szczęścia co do tych "nutek".
Bardzo dobrze, że joemaster się czepia! :D Po prostu NIENAWIDZĘ tekstów typu: "fajna nutka", "zajebista nuta". Toż to żałosne jest...
więc pokaż, że jesteś mniej żałosny i pomiń to wzrokiem , nie komentuj, nie zwracaj na to uwagi skoro uważasz to za żałosne... ja za żałosne uważam przemowy prezydenta dlatego ich nie słucham. Żałosnym jest zachowanie człowieka, który zabiera głos w czymś co go razi, co uważa za żałosne.