Jak się nazywa piosenka którą śpiewa to piękna dziewczyna w studiu nagraniowym?
(najnowszy odcinek) Użyłem funkcji rozpoznawanie muzyki ale nie znalazło więc jeśli ktoś
ma wiedzę będę mega wdzięczny. PEACE!
Zajebiaszczy kawałek. Wkręcił się na maksa :) Tylko ten tytuł.... tytuł.... ;) O ile w ogóle jest to jakiś singiel.
http://www.sho.com/site/californication/episodes.sho?episodeid=139051
tutaj znajdziecie tytuły piosenek z odcinka
Dzięki ziom! teroteycznie: Get Worse by Jennifer Kes Remington ale nie znalazłem tej piosenki w necie więc jeśli ktoś jest w posiadaniu to chętnie przyjmę na Facebooku "Jake Lenartowicz" FIND ME SOMEONE!
ta piosenka jeszcze jest w produkcji Jennifer KEs Remington udostępniła kawałek na rzecz serialu, może za parę miechów będzie cała piosenka na youtube itp. ;]
mi też się mega podoba ta piosenka... wymiata nieźle.. oby jak najszybciej ją wypuściła :D
Może mnie teraz wyśmiejesz, ale co oznacza "funkcja rozpoznawania muzyki"? Nigdy się z czymś takim nie spotkałem a zaciekawiłeś mnie tym. Zawsze szukanie piosenek jest drogą przez mękę. Będę Ci bardzo wdzięczny za odpowiedź.
W nowych Smartphonach takich jak np Samsung Wave, Iphone, HTC masz taką funkcję jak 'rozpoznawanie muzyki'. Polega ona na tym, że nagrywasz 10 sekund danego utworu, a następnie przy użyciu dostępu do internetu wyszukuje w bazie danych nazwę wykonawce i album. Baza danych jest naprawdę wielka. Zaczynając od muzyki w radiu gdy jedziesz samochodem po soundtracki z filmów, seriali i gier komputerowych. PS: Nigdy nie wyśmiewam ludzi szukających wiedzy ;) PEACE
To nie Get Worse by Jennifer Kes Remington tylko by Nikki Leonti !!!!!!!!!! Nawet na samym początku jak zaczyna śpiewać możecie usłyszeć Strand me here