Californication

2007 - 2014
7,7 152 tys. ocen
7,7 10 1 152109
6,6 20 krytyków
Californication
powrót do forum serialu Californication

Muzyka z 5 x 2

ocenił(a) serial na 10

Jak się nazywa piosenka którą śpiewa to piękna dziewczyna w studiu nagraniowym?
(najnowszy odcinek) Użyłem funkcji rozpoznawanie muzyki ale nie znalazło więc jeśli ktoś
ma wiedzę będę mega wdzięczny. PEACE!

lenarkuba

Również powielam pytanie. Piękna Kali, piękna piosenka.

lenarkuba

Zajebiaszczy kawałek. Wkręcił się na maksa :) Tylko ten tytuł.... tytuł.... ;) O ile w ogóle jest to jakiś singiel.

ocenił(a) serial na 7
lenarkuba

http://www.sho.com/site/californication/episodes.sho?episodeid=139051
tutaj znajdziecie tytuły piosenek z odcinka

ocenił(a) serial na 10
tormam

Dzięki ziom! teroteycznie: Get Worse by Jennifer Kes Remington ale nie znalazłem tej piosenki w necie więc jeśli ktoś jest w posiadaniu to chętnie przyjmę na Facebooku "Jake Lenartowicz" FIND ME SOMEONE!

ocenił(a) serial na 10
lenarkuba

ta piosenka jeszcze jest w produkcji Jennifer KEs Remington udostępniła kawałek na rzecz serialu, może za parę miechów będzie cała piosenka na youtube itp. ;]

ocenił(a) serial na 10
budziu128

mi też się mega podoba ta piosenka... wymiata nieźle.. oby jak najszybciej ją wypuściła :D

lenarkuba

Może mnie teraz wyśmiejesz, ale co oznacza "funkcja rozpoznawania muzyki"? Nigdy się z czymś takim nie spotkałem a zaciekawiłeś mnie tym. Zawsze szukanie piosenek jest drogą przez mękę. Będę Ci bardzo wdzięczny za odpowiedź.

ocenił(a) serial na 10
traszka111

W nowych Smartphonach takich jak np Samsung Wave, Iphone, HTC masz taką funkcję jak 'rozpoznawanie muzyki'. Polega ona na tym, że nagrywasz 10 sekund danego utworu, a następnie przy użyciu dostępu do internetu wyszukuje w bazie danych nazwę wykonawce i album. Baza danych jest naprawdę wielka. Zaczynając od muzyki w radiu gdy jedziesz samochodem po soundtracki z filmów, seriali i gier komputerowych. PS: Nigdy nie wyśmiewam ludzi szukających wiedzy ;) PEACE

ocenił(a) serial na 9
lenarkuba

To nie Get Worse by Jennifer Kes Remington tylko by Nikki Leonti !!!!!!!!!! Nawet na samym początku jak zaczyna śpiewać możecie usłyszeć Strand me here

ocenił(a) serial na 10
cabron600

YUP YUP GoOd JUB Cabron ! ale i tak nie moge znaleźć tego kawałka w całości :D