false

${film.year}
7,7 152 tys. ocen
7,7 10 1 152108
6,6 20 krytyków
Californication
powrót do forum serialu Californication

Którą aktorkę serialu uważacie za najpiękniejszą, a którą za najbrzydszą?
Jeżeli o mnie chodzi to:

Żona Runkle'a - hooooot!!!

Studentka-striptizerka - twarz niczym dupa pawiana.

ocenił(a) serial na 8
Mroovkoyad

Najbrzydsza córka Hanka a najładniejsza była laska z samego początku 1 odcinka, ta której chłopak nie wiedział gdzie jest łechtaczka

ocenił(a) serial na 10
Mroovkoyad

Jak dla mnie to w naljadniejszych jest remis; hipiska na rolkach i zona rektora a najgorsza chyba corka hanka.

ocenił(a) serial na 10
Mroovkoyad

Najładniejsza to ta, która zawinęła mu płyty i gitarę, ta na rolkach.
Naprawdę śliczna dziewczyna.

A najbrzydsza - tu się chyba długo nie trzeba zastanawiać - oczywiście Mia. Jednocześnie najbardziej irytująca.

Mroovkoyad

Jak dla mnie, najpiękniejsza zawsze będzie Natascha McElhone. Reszta to są w większości śliczne banały.
A najbrzydszą ciężko wybrać, na pewno nie biorę pod uwagi córki, bo to dziecko i wszystko może z niej wyrosnąć.
Jednak kompletnie nie przypadła mi do gustu asystentka Łysego. Nieciekawa buzia, straszna deska (w złym słowa znaczeniu, bo osobiście lubię nieduże biusty), no i te tragiczne tatuaże wszędzie gdzie się da, brr...

użytkownik usunięty
Altar

Zgadzam się Natasha jest królową wśród wszystkich tam Pań :) chociaż łeb w łeb z nią idzie, ta z która Hank miał wrażenie, że nie będzie chciał skończyć na jednym razie i wcale mu się nie dziwię ;) czyli piękna Janie Jones(Madchen Amick). Najmniej natomiast podobała mi się Jackie czyli Eva Amurri .

ocenił(a) serial na 9
Mroovkoyad

Najładniejsza była ta dziennikarka Rolling Stones. Nie jestem pewien, ale była chyba w 6 odc 2 sezonu.

ocenił(a) serial na 3
Mroovkoyad

Madchen i Natasha to dwie najładniejsze kobiety w tym serialu :) Pierwsza liga :D
Zadziwiające jest to jak obie trzymają klasę pomimo upływu czasu. Madchen jest zjawiskową kobietą.