PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371185}

Californication

2007 - 2014
7,7 152 tys. ocen
7,7 10 1 151839
6,9 27 krytyków
Californication
powrót do forum serialu Californication
ocenił(a) serial na 9
Immortal_Stasin

to, że nie przypadł Ci do gustu nie znaczy, że jest do dupy ;)

ocenił(a) serial na 1
agness25

Owszem, jest. Gdyby były prowadzone badania naukowe na ten temat, to by to potwierdziły.

ocenił(a) serial na 2
Immortal_Stasin

Mam podobne zdanie.Nie rozumiem tego serialu,nie rozumiem gdzie ma tkwić żart.Ale to co napisała Agness są gusta i guściki.Każdy serial jest kręcony dla kogoś.

ocenił(a) serial na 1
fauzi

To trzeba mieć nieźle spaczony gust.

ocenił(a) serial na 2
Immortal_Stasin

ty zamierzasz mi go wyznaczać?..patrząc na twoje odpowiedzi na tym temacie,dażysz tylko do prowokowania innych..

ocenił(a) serial na 1
fauzi

Nie, ale mój rozum podpowiada mi, że współczesne (co dziwne, te najbardziej popularne) seriale są co najmniej beznadziejne. I nie pojmuję jakie trzeba mieć bezguście, żeby zachwycać się takimi gniotami jak Gra o Tron, Dexter czy właśnie Californication. Serio. Nie obrażając nikogo, bo wiem, że większość fanów tych seriali to ludzie inteligentni, ale całkowicie nie rozumiem ich filmowych upodobań. Ahh, zapomniałem, że o gustach się nie dyskutuję...

ocenił(a) serial na 2
Immortal_Stasin

I ja mam podobne zdanie,choć nie zamykam się na nowości.Natomiast w Californication nie rozumiem co jest sednem humoru.Fakt że Mulder obraca 3 panienki w każdym odcinku? Jeśli tak to świat zwariował.

ocenił(a) serial na 1
fauzi

Przyznam, że po obejrzeniu pierwszego odcinka nie było tak źle, serial nawet przypadł mi do gustu, ale później było już tylko gorzej. Oprócz paru dobrych tekstów żarty na poziomie pijanego gimbusa, no i zdecydowanie za dużo seksu. Dlatego nie trawię jego popularności.

ocenił(a) serial na 7
Immortal_Stasin

No ale co będziesz płakał długo że serial jest to twojej dupy? nie podoba się? to wywal ten swój mały telewizorek przez okono i nie patrz ;) PS: Narazie pegazie babka na gazie

ocenił(a) serial na 7
Dybybcio

Ten trol co chwila spamuje pod tym serialem, nie warto mu odpowiadać.

ocenił(a) serial na 1
Nnorm

bo ktoś musi to robić

ocenił(a) serial na 1
Dybybcio

Telewizorek to ja mam większy niż Hank Moody. Z resztą wszystko mam od niego większe, hehe ^^