PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371185}

Californication

2007 - 2014
7,7 152 tys. ocen
7,7 10 1 151699
6,9 27 krytyków
Californication
powrót do forum serialu Californication

Piosenki z serialu

ocenił(a) serial na 7

s4o8 - scena końcowa - Mötley Crüe - Home Sweet Home

ocenił(a) serial na 3
Markan

Kolejny nieudolny cover w tym serialu.

ocenił(a) serial na 10
Gorgor

Napisał Ten co siedzi i marnuje swój czas oglądając Modę na sukces.Jak widać po 6014 odcinkach amerykańskiej papki ciężko przyswoić treść prawdziwego serialu nie wspominając o głębszym przesłaniu.Gratuluję gustu.

ocenił(a) serial na 3
dawwidp

Złapałeś się kretynie na przynętę. Jesteś kolejnym kretem, który zamiast odnieść się do tematu dyskusji ryje w w filmach innego użytkownika i szuka jakichś śmiesznych haków. Jeżeli w jakimkolwiek odcinku Californication znalazłeś głębsze przesłanie to nie mam Ci czego gratulować.

ocenił(a) serial na 10
Gorgor

Rozmowa z Tobą o kinie jest jak dyskusja z analfabetą o literaturze.Jeśli nie znalazłeś żadnego przesłania w Californication to nie znaczy,że go tam nie ma.Natomiast nazywanie kogoś kretynem na forum publicznym może tylko świadczyć o poziomie Twojej kultury osobistej.W związku z tym jesteś jedną z ostatnich osób od których oczekiwałbym jakichkolwiek gratulacji.Radzę Ci wziąć słownik i przetłumaczyć sobie słowa tego utworu,następnie przeczytać kilka razy i dopasować do fabuły.Może wtedy uda Ci się cokolwiek zrozumieć.Życzę powodzenia w zarzucaniu przynęt na innych użytkowników.

ocenił(a) serial na 10
Gorgor

To nie był do końca cover, wystarczyło uważnie oglądać a zauważył byś kto siedział za fortepianem.

ocenił(a) serial na 9
junkhead

Junkhead - czy chodzi Ci o to że za fortepianem siedzi Tommy Lee a chyba był on kiedyś perkusistą Mötley Crüe. Popraw mnie jak się mylę. P.S. Bardzo mnie kręci ta dziewczyna która stoi obok Tommiego i śpiewa razem z nim...ciekawe kto to...pewnie jakaś statystka :D

ocenił(a) serial na 10
Pietrek_13

Tak, to był Tommy Lee, jeden z założycieli Motley Crue.

ocenił(a) serial na 9
Markan

a zna ktoś piosenkę, która leci w momencie kiedy Hank jedzie po Becce?

ocenił(a) serial na 7
Markan

s4o9 - Pink Mountaintops - Holiday

użytkownik usunięty
Markan

Zna ktoś tytuł kawałka, który leci w tle, gdy Hank tańczy z Karen w S04E11?