PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371185}

Californication

2007 - 2014
7,7 152 tys. ocen
7,7 10 1 151847
6,9 27 krytyków
Californication
powrót do forum serialu Californication

Już oficjalnie potwierdzone przez stację Showtime.

ocenił(a) serial na 9
Citizens88

Doczekać się nie mogę .

ocenił(a) serial na 10
Citizens88

dobra ale co dalej? Hank zginał to co teraz z nim ma być?

daxi891

myślę, że nie zginął, tylko go znajdą z tą dziunią i Karen znowu będzie wielce obrażona, po czym do siebie wrócą, tak samo jak Charlie i Marcy i tak się zakończy californication :).
Cały serial jest super, ale sezon 5 mocno naciągany i nie trzyma poziomu.

ocenił(a) serial na 10
Citizens88

"His life's been a soap opera. This season... a rock opera? Californication returns Sunday, January 13th at 10:30PM ET/PT only on Showtime Networks."

to pojawiło sie na facebook'u o californication w raz z którtkim filmikiem na yt. czy to jest zapowiedź nowego sezonu?? wtakim razie premiera nie w styczniu 2013 a już teraz w październiku... Czy moze oni mówią o powtórkach serialu na stacji showtime?

ocenił(a) serial na 5
jak_ub

Przecież January to styczeń, więc premiera nowego sezonu jest 13 stycznia.

ocenił(a) serial na 10
JachuLDZ

nie zwróciłem uwagi:) na fejsie wrzucili to tak że myślałem że to już teraz

jak_ub

Ja nie byłam w stanie już obejrzeć 5ego sezonu. Zamiast serialu dla dorosłych z ciekawymi dialogami zrobilli z tego rapaa rappa cool dla gimbazy. Przy okazji był też obrzydliwy i stracił klasę. Bo w pierwszych sezonach nie chodziło tylko o dupczenie, a w piątym tylko i wylącznie o to chodziło.
Na szczęście 6sty sezon zapowiada się na bardziej... dla dorosłych. Hank dostanie ofertę przerobienia jego filmu na musical.
Więc może serial nieco spoważnieje i wróci jako jeden z moich ulubionych seriali.

Citizens88

Tylko 9 odcinków w 6 sezonie.