PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371185}

Californication

2007 - 2014
7,7 152 tys. ocen
7,7 10 1 151697
6,9 27 krytyków
Californication
powrót do forum serialu Californication

Byłem porzekonany, że Duchovny nie przełamie gogusia z Archiwum X. A tu normalny facet, ze zdrowym podejściem do życia! Kocha i nienawidzi. Tam gdzie powinien być mężczyzną to jest, tam gdzie kumplem - jest.
Jestem mile zaskoczony. Czysty przypadek, że obejrzałem jeden odcinek. Nie mogłem opuścić następnych.
AVE Californication!

Mrcn

Przyznam że nie jesteś jedyną osobą, która bała się, że jednak postać Muldera zaważy na odebraniu postaci:) Nie byłam jego zwolenniczką ale naprawdę zaskoczył mnie w tej roli, pozytywnie rzecz jasna- taki wyluzowany i nie szczędzący krytyki ludziom go otaczających

ocenił(a) serial na 10
Mrcn

Tak naprawde Hank Moody jest uosobieniem wszystkiego, co w jest w 100% meskie. Jestem ciekawy, czy to swietna gra Duchovnego, czy po prostu on sam jest takim samym typem czlowieka.

maci0

Duchovny jest ponoć seksoholikiem : http://www.plejada.pl/77,6405,news,1,duchovny_uzaleznil_sie_od_seksu,raport.html

Mrcn

"Czysty przypadek, że obejrzałem jeden odcinek. Nie mogłem opuścić następnych.
AVE Californication!" - ze mną była prawie tak samo.

Mrcn

Też tak gdzieś wcześniej wyczytałam :P Ciekawa bardziej jestem czy to zanim zaczął odgrywać rolę Hanka czy może dopiero w trakcie realizacji serialu zaczęła mu ta dolegliwość doskwierać.. Ciekawe ile Hanka jest w Davidzie i ile Davida w Hanku.. hmm..