PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371185}

Californication

2007 - 2014
7,7 152 tys. ocen
7,7 10 1 151855
6,9 27 krytyków
Californication
powrót do forum serialu Californication

Bardzo słaby odcinek. 1 i 2 sezon genialny , 3 taki sobie a 4 słabiutki. Zaczyna już mnie nudzic ten serial. Nic ciekawego nie dzieje się, ciągle kłótnie Hanka z Karen i nic poza tym.

ocenił(a) serial na 9
Krzysiek filmaniak

No nie do końca, w tej serii nie tylko chodzi całkiem o Karen ale też o to że Hank może pójść siedzieć za błąd który popełnił 3 lata temu i miejmy nadzieję że 5 sezon nie będzie o " Wielkiej ucieczce Hanka Moodyego z Guantanamo " [ wiem że Guantanamo to przesada ale to tylko przykład ]
Mi osobiście się ten serial w ogóle nie nudzi.

ocenił(a) serial na 7
Krzysiek filmaniak

Popieram przedmówce, jak dla mnie serial z sezonu na sezon się rozwija, w przeciwieństwie do większości seriali, które tylko się cofają :) pierwszy i drugi odcinek tego sezonu oglądałem po 5 razy w oczekiwaniu na kolejny. Mi Hank i Runkle nigdy nie znudzą, wręcz przeciwnie, ciągle mnie zaskakują, w tym odcinku nie spodziewałem się, że Hank stchórzy i wykorzysta nie trafny osąd Karen, w taki sposób

ocenił(a) serial na 9
wacek1990

Odcinek był zajebisty jak i dwa poprzednie.

ocenił(a) serial na 8
pingpong001

No faktycznie po 2 fajnych odcinkach 3 nieco zamula, przynajmniej Runkle daje radę:D

ocenił(a) serial na 8
pawel877

Coz... Przynajmniej nie mozna powiedziec ze Runklenator ma problemy z erekcją :D

ocenił(a) serial na 9
pawel877

Runkle zawsze w formie;D

ocenił(a) serial na 9
Krzysiek filmaniak

Ja również zawiodłem się trochę na tym odcinku. Po pierwszych dwóch byłem przekonany, że sezon zapowiada się wręcz rewelacyjnie, ale ten już taki dobry nie był. Na szczęście poczciwy Runkle go uratował ;) Przy kłótni Hanka z Karen również miałem bardzo silne odczucie deja vu. Mam nadzieję, że to tylko chwilowy spadek formy.

ocenił(a) serial na 9
Ghost_Dog

Mam podobne odczucie. Oglądałem wywiady z aktorami i mówili, że mimo tych ciągłych kłótni (powielania tematu) ma to wciąż być coś innego. Póki co.. nie wygląda na to. Odcinek bardzo słaby, ale dał dwa nowe wątki. Zespół Becci i romansik smerfetki.
Po prostu czasem takie odcinki muszą być. Aby wziąć wdech i dołączyć nowe wątki.
Zdziwiło mnie ,że brak mowy o sprawie seksu na nieletniej, ten temat w ogóle jakoś przygasł..

ocenił(a) serial na 10
imjustakid

mi sie nadal podoba, humor Hanka - rewelacja, a Runkle to istny wariat:) hehe

ocenił(a) serial na 7
Krzysiek filmaniak

Odcinek taki sobie. Dialogi w tym trzecim odcinku były żałosne, były najgorsze w historii tego serialu.